Park Kyung din Block B acuză anumiți artiști de manipularea clasamentelor + agenția lui își cere iertare

Block B’s Park Kyung Accuses Certain Artists Of Chart Manipulation + His Agency Releases Apology

Agenția lui Park Kyung a lansat o declarație după ce artistul a acuzat pe Twitter anumite personalități de sajaegi (=manipularea vânzărilor de albume ale artistului prin cumpărarea mai multor copii de către propria agenție).

În data de 24 noiembrie, Park Kyung a scris pe contul său personal de Twitter: „Vreau să fac sajaegi ca și Vibe, ca Song Ha Ye, ca Lim Jae Hyun, ca Jeon Sang Keun, ca Jang Deok Cheol și ca Hwang In Wook ^^;;“

Tweet-ul a fost șters mai târziu, iar KQ Entertainment a lansat următoarea declarație:

”Buna.

Aici este KQ Entertainment (Seven Seasons).

În primul rând, ținem să ne cerem iertare celor ale căror nume au fost menționate astăzi în tweet-ul artistului Park Kyung.

Park Kyung nu intenționa să defaimeze persoane specifice și vorbea despre situația actuală a topurilor muzicale. Dacă metoda lui directă de exprimare a provocat disconfort celor implicați, cerem înțelegerea lor. 

Declarația sa a fost făcută pe baza zvonurilor care au fost răspândite în întreaga industrie muzicală și fără a verifica faptele. Deși și-a postat propriile gânduri pe contul său de Twitter, ne cerem scuze că a menționat nume specifice și a provocat disconfort celor care au fost menționați, iar din nou solicităm înțelegerea lor.”

De asemenea, Seven Seasons a anunțat că evenimentul de întâlnire cu fanii al lui Park Kyung, programat pentru ziua respectivă, a fost anulat din cauza unor probleme interne.

Sursa

Lasă un comentariu