VICTON vorbesc despre succesul obținut recent, ce îi diferențiază de ale trupe și rolurile membrilor într-un interviu pentru ”Cosmopolitan”

VICTON Talks About Recent Success And Changes, Teamwork, And More

În data de 25 decembrie, revista Cosmopolitan a dezvăluit pictorialul cu băieții din Victon pentru numărul din luna ianuarie.

Cu privire la cea mai recentă revenire a lor, Seungsik a spus: ”A fost prima noastră revenire din aproximativ un an și șase luni, prin urmare, eram îngrijorat, dar iată că am câștigat pentru prima dată la o emisiune muzicală. Am avut până și primul nostru concert și un turneu asiatic. Totul a fost un nou început pentru noi, așa că suntem extrem de recunoscători pentru faptul că am putut să facem atâtea lucruri.”

Chan a spus: ”Am avut recent o întâlnire cu fanii din Japonia, unde au venit 1300 de oameni. Am promovat acolo și albumul nostru, care s-a vândut în 15,000 de copii. Am evoluat în Japonia acum un an și jumătate, însă după ce am urcat pe o scenă mult mai mare, am simțit că am devenit mai faimoși.”

Vorbind despre faptul că au văzut succesul după trei ani de la debutul din 2016, Hanse a spus: ”Mereu vorbeam între noi, spunându-ne că trebuie să așteptăm și cred că totul decurge așa cum am sperat noi.” Seungsik a adăugat: ”Vorbeam mult despre faptul că dacă vom munci din greu, vom străluci într-o zi. Cred că VICTON începe să vadă lumina, puțin câte puțin.”

Băieții au mai explicat că fiecare membru VICTON a primit un rol în ”familie”, de la ”tată” până la ”fiul cel mai mic”. Sejun a spus: ”Când eram stagiari, am făcut-o în glumă, din moment ce toți avem personalități diferite. Seungwoo e tatăl, Seungsik e mama, Chan e unchiul, Hanse, Byungchan și eu suntem copiii, iar Subin e bebelușul.”

Vorbind despre ”mama” grupului, Seungsik, Chan a spus: ”Seungsik e dulce și grijuliu și se pricepe de minune la treburile casei. Are grijă de locuință, prin urmare, avem nevoie de el orice ar fi. Acesta a spus o dată că va înceta să mai facă curat în casă și se va uita cum ne vom descurca singuri. Ulterior, după două săptămâni, bucătăria era plină de atâtea cutii, încât nici nu mai putea intra în ea.”

Întrebată ce îi diferențiază de alți idoli, trupa a spus că ”loialitatea”, iar Sejun a adăugat: ”Membrii mai spun că munca în echipă este unul dintre punctele noastre forte. Sunt mulți oameni care ne plac pentru felul în care ne înțelegem între noi.” Subin a spus: ”De fiecare dată când apare o problemă, o discutăm. Ne mai și certăm, dar trecem peste fiecare dificultate făcând compromisuri.”

sursă

Lasă un comentariu