Jang Ki Young și Lee Soo Hyuk ar putea juca împreună în drama „Born Again”

Jang Ki Yong And Lee Soo Hyuk Reviewing Offers For Male Lead Roles In New Mystery Romance Drama

Jang Ki Yong și Lee Soo Hyuk ar putea juca într-o dramă nouă împreună!

În data de 21 ianuarie, Ilgan Sports a dezvăluit că Jang Ki Yong și Lee Soo Hyuk vor juca în noua dramă de pe KBS 2TV, „Born Again” (traducere literală). Conform anunțului, o sursă de la agenția lor, YG Entertainment, a declarat: „Jang Ki Yong și Lee Soo Hyuk analizează la moment oferta de a juca în „Born Again”.”

Drama va spune povestea unui detectiv, al iubitei lui și a unui criminal în serie, ce o iubește pe aceasta. Cu toate că viețile lor s-au încheiat acum 32 de ani, moartea devine un nou început pentru ei, pentru că se reîncarnează într-un procuror, un arheolog și un student la medicină, soarta lor intersectându-se din nou.

Jang Ki Yong va juca rolul lui Cha Hyun Bin, care a fost un detectiv în 1986 și în 2020 a fost renăscut în procurorul Kim Soo Hyuk al echipei de excavare. Cu toate că oferă o primă impresie rece și distanțată, acesta e plin de pasiune pe dinăuntru. De asemenea, are o personalitate dificilă, spunând ceea ce gândește mereu, indiferent dacă acest lucru va răni pe cineva sau îi va face să se simtă incomod.

Lee Soo Hyuk ar putea juca rolul criminalului în serie din 1986, care se transformă în studentul de la medicină, Cheon Jong Beom în 2020. Având niște proporții uimitoare, un ten superb și o privire misterioasă, acesta este o adevărată statuie. De asemenea, poate controla oamenii din jurul său fără ca aceștia să își dea seama.

„Born Again” va fi produsă de regizorul Jin Hyung Wook și va avea scenariul scris de Jung Soo Mi. Drama va avea premiera în aprilie.

sursă

Lasă un comentariu