Ong Seung Wo lansează MV-ul expresiv “GRAVITY” + poze din spatele scenei

Ong Seung Wo bucură fanii cu lansarea primului său mini album, intitulat “LAYERS”, și a melodiei extrem de puternice “GRAVITY” .

Ong Seong Wu a participat la compunerea și scrierea versurilor pentru toate cele șase melodii din album, care include și single-ul său digital anterior “WE BELONG.” . Prin „LAYERS”, Ong Seong Wu dezvăluie emoțiile pe care le-a trăit de-a lungul vieții sale până când și-a regăsit sinele său actual și fiecare piesă nouă reprezintă cuvintele cheie „atracție”, „consolare”, „gol”, „realizare” și „curiozitate”.

Piesa din titlu „GRAVITY” prezintă în mod dinamic povestea cuiva care se desprinde de viața sa goală, fără scop, și câștigă curaj prin atracția sau gravitația pe care o simte pentru altcineva. Melodia este extraordinară și datorită abilităților vocale puternice ale lui Ong Seong Wu.

Videoclipul “GRAVITY” arată și abilitățile actoricești excelente ale lui Ong Seong Wu, care a jucat recent în drama “Moments of 18” .

Aveți mai jos și câteva imagini din spatele scenei

 

Vă invităm de asemenea să urmăriți și un mesaj înregistrat de idol pentru cititorii portalului de știri Soompi, în care vorbește despre muzica pe care a lansat-o astăzi:

Sursa

Lasă un comentariu