Felix din Stray Kids se lovește la spate + următoarele spectacole ale grupului vor fi ajustate

Felix Lee Stray Kids Interview: the K-Pop idol on his journey from Sydney  to stardom - GQ

Artistul are parte de o accidentare la spate!

În data de 9 februarie, agenția JYP Entertainment a lansat o declarație oficială cu privire la starea de sănătate a lui Felix și programul promoțional al grupului Stray Kids:

Bună! Suntem JYPE. Vă scriem cu intenția de a vă informa cu privire la viitoarele activități promoționale ale grupului Stray Kids. Unul dintre membrii, Felix, a fost la spital zilele trecute după ce s-a lovit la spate. După o examinare amănunțită, a fost diagnosticat cu hernie de disc intervertebrală.

Așadar, medicii i-au recomandat să evite posturile și mișcările care îi pot afecta spatele sau talia. Felix va evita orice fel de activitate obositoare în timp ce primește tratamentul prescris de medic, până se va recupera. În consecință, evoluțiile lui Felix de la anumite evenimente promoționale și întâlniri cu fanii precum „SKZ’S CHOCOLATE FACTORY” vor fi realizate limitate.

Ne cerem scuze pentru faptul că suntem nevoiți să lansăm niște vești atât de bruște care îngrijorează fanii STAY și care așteptau cu nerăbdare să îl vadă pe Felix pe scenă. Felix va participa la spectacole după ce medicii confirmă că spatele i s-a vindecat complet, iar agenția se va asigura că starea sa de sănătate este pe primul loc.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu