Sezonul 2 al dramei „D.P” va apărea în luna iulie

Imagine

Drama militară „D.P” va aveau un al 2-lea sezon!

Bazat pe webtoon-ul din 2015 numit „D.P. Dog Days”, sezonul 1 din „D.P”. a strâns o mulțime de reacții pozitive din partea fanilor, dar a reușit să atragă și atenția criticilor datorită modului brutal și sincer în care a fost prezentat serviciul militar obligatoriu din Coreea de Sud. Drama, în ciuda faptului că este fictivă și prezintă povestea unor personaje inventate, se bazează pe experiențele reale din timpul serviciului militar ale scriitorului webtoon-ului sursă. Acest lucru însemnă că scenele tulburătoare, abuzurile fizice și verbale întâlnite în cele 6 episoade ale primului sezon sunt prezente și în viața reală.

Drama a câștigat mai multe premii, inclusiv „Cea mai bună dramă TV” la cea de-a 58-a ediție a „Premiilor pentru Arte Baeksang”. „New York Times” a descris drama ca fiind una dintre cele mai bune emisiuni TV din 2021, descriind serialul drept „o examinare sensibilă și directă a modului în care hărțuirea violentă, sadica și ierarhiile rigide îi determină pe tinerii sud-coreeni să facă aproape orice pentru a scăpa de serviciul militar obligatoriu”.

În sezonul 2, Jung Hae In (care interpretează rolul lui Ah Jun Ho) și Koo Kyo Hwan (care interpretează rolul caporalului Han Ho Yeol) se reunesc și fac echipă pentru a găsi bărbații ce încearcă se se sustragă în mod ilegal de la îndatorările militare. Sezonul 2 își va începe difuzarea pe Netflix pe data de 28 iulie.

Imagine

Sursa

Un gând despre „Sezonul 2 al dramei „D.P” va apărea în luna iulie

Lasă un comentariu