Jung Hae In a fost întrebat dacă știa despre relația dintre Jisoo din BLACKPINK și Ahn Bo Hyun

Actorul din „Snowdrop” a fost întrebat recent dacă știa de relația dintre Jisoo și prietenul său apropiat, Ahn Bo Hyun!

În dimineața zilei de 3 august, Jung Hae In a participat la un interviu cu presa pentru promovarea noului sezon al serialului marca Netflix, „DP”.  Printre primele întrebări primite de către actor s-a regăsit și întrebarea dacă știa de relația dintre Jisoo din BLACKPINK, ce a jucat alături de el în drama „Snowdrop”, și Ahn Bo Hyun.

Jung Hae In a răspuns: „De fapt, tocmai am văzut această știre pe prima pagină a secțiunii de divertisment, în timp ce mă pregăteam pentru interviu. Sper că vor menține o relație sănătoasă și frumoasă. Habar nu aveam .”  Apoi a adăugat cu un ton pasiv „Nu sunt genul de persoană care se interesează de relațiile celorlalți. Am fost mereu așa, de dinainte să debutez ca actor. Prietenii mei știu asta despre mine și se plâng despre asta. Este groaznic să-i aud când au probleme în relație. Dacă vin la mine și spun că s-au despărțit, tot ce spun în schimb este: „Vei întâlni pe cineva nou”.” 

Jung Hae In a jucat alături de Jisoo în drama istorică-romantică „Snowdrop”, devenind astfel apropiați. De asemenea, el este prieten îndelungat cu Ahn Bo Hyun.

Sursa

 

Lasă un comentariu