Ce trebuie să știi despre KINGDOM, trupa cu un concept istoric care te duce cu totul înapoi în timp

Introducing: KINGDOM on their royal concept — from creating a

Acești tineri foarte talentați, aflați încă la început, ocupă deja tronul la propriu! Aceștia vin cu un concept original, care ne teleportează în vremuri îndepărtate ale istoriei coreene!

KINGDOM este un grup de băieți din Coreea de Sud, debutat sub agenția GF Entertainment, fiind alcătuit din 7 membri. A debutat pe 18 februarie 2021 și a obținut primul premiu pe 15 septembrie 2021, la Newsis K-Expo 2021.

Cine sunt membrii trupei?

Conceptul grupului se axează pe istorie, iar fiecare membru poartă numele unui rege reprezentativ. Astfel, numele membrilor sunt următoarele: Dann, Arthur, Chiwoo (fost membru), Jahan, Louis, MujinIvan și Hwon, iar fiecare dintre ei conduce un regat propriu.

Dann

Dann este cel mai învârstă membru din grup, iar data nașterii sale este 1 noiembrie 1997. El ocupă poziția de vocalist, fiind totodată și liderul trupei. Îl reprezintă pe regele Dann al Danemarcei și conduce Regatul Schimbării (Kingdom of Change). De asemenea, contul său personal de Instagram este: @seungbo_today

A Guide to Kingdom-[C] [C] [C]____ [C] [C] [C]Kingdom este un grup de băieți de 7 membri care se concentrează [C] pe istoria regilor. Fiecare m

Arthur

Arthur este născut pe 15 aprilie 2000 și ocupă pozițiile de dansator principal și vocalist. Îl reprezintă pe regele Arthur Pendragon, cu celebra sa sabie, Excalibur. Este un fost membru al trupei VARSITY, sub numele de scenă Yunho. El conduce Regatul Ploii. Arthur a visat să devină  idol după ce a fost spectator al unui festival K-pop în clasa a VII-a. Totodată, acesta a realizat coregrafia pentru piesa „Blinder”, demonstrându-și buna pricepere în arta dansului.

A Guide to Kingdom-[C][C] [C]____ [C] [C] [C]Kingdom is a 7 member boy group that focuses [C]on the history of kings. Each m

Mujin

Mujin s-a născut pe 20 noiembrie 2000 și ocupă o poziție duală, de vocalist și rapper. Îl reprezintă pe împăratul Jinmu, primul împărat al Japoniei și este rege peste Regatul Florilor de Cireș (Sakura). Mujin a ajutat la crearea albumului de debut „History of Kingdom: Partea I. Arthur”.

A Guide to Kingdom-[C] [C] [C]____ [C] [C] [C]Kingdom este un grup de băieți de 7 membri care se concentrează [C] pe istoria regilor. Fiecare m

Louis

Louis s-a născut pe  8 aprilie 2001 și ocupa poziția de vocalist. Louis îl reprezintă pe regele Ludovic al XIV-lea al Franței și este Regele Esteticii. El a fost primul membru care s-a alăturat grupului aflat abia în formare. 

A Guide to Kingdom-[C] [C] [C]____ [C] [C] [C]Kingdom este un grup de băieți de 7 membri care se concentrează [C] pe istoria regilor. Fiecare m

Ivan

Ivan s-a născut pe 12 octombrie 2001 și ocupă pozițiile de vocalist și visual. Îl reprezintă pe regele Ivan al IV-lea al Rusiei și este regele Regatului Zăpezii. Înainte de a debuta în KINGDOM a fost stagiar la SM Entertainment, dar în cele din urmă a părăsit agenția.

A Guide to Kingdom-[C] [C] [C]____ [C] [C] [C]Kingdom este un grup de băieți de 7 membri care se concentrează [C] pe istoria regilor. Fiecare m

Jahan

Jahan s-a născut pe 1 august 2002 și ocupă pozițiile de vocalist și rapper. Îl reprezintă pe împăratul Shah Jahan, cel care ar fi construit Taj Mahal. Este rege peste Regatul Soarelui. J-hope și Jungkook din BTS reprezintă pentru el artiștii care l-au făcut să-și dorească să danseze. De asemenea, Jahan are o voce foarte joasă. 

A Guide to Kingdom-[C][C] [C]____ [C] [C] [C]Kingdom is a 7 member boy group that focuses [C]on the history of kings. Each m

Chiwoo

Din nefericire, Chiwoo este acum un fost membru al trupei, deoarece a părăsit grupul pe 25 mai 2022 din motive personale. Ocupa poziția de rapper și în același timp era și cel mai tânăr membru al trupei. L-a reprezentat pe regele  Chiyou al Chinei și conducea Regatul Norilor.

Imagine

Hwon

In schimb, pe 31 august 2022, Hwon a debutat ca cel mai nou membru KINGDOM. El și-a făcut debutul oficial ca membru odată cu cel de-al cincilea mini album, „History of Kingdom: Part Ⅴ. Louis” pe 5 octombrie 2022. Este născut pe 12 martie 2002, iar poziția sa în cadrul grupului nu a fost încă clar definită, dar știm că îl reprezintă pe regele Gyeon Hwon, fondatorul unuia dintre cele trei regate din Coreea de mai târziu.

Ce reprezintă conceptul ales ? 

Prin alegerea unui concept istoric, grupul și-a creat o poveste unică în care fiecare membru ar trebui să reprezinte un rege istoric și fiecare să domnească asupra propriului regat fictiv, după cum s-a menționat în cele de mai sus. Odată cu debutul lor, ei au stabilit o cale de a povesti viața fiecărui rege, de la pierderea până la găsirea propriului sine, cu maturizarea și urcarea pe tron. Din acest punct, povestea urmează să evolueze, devenind mai grandioasă și mai interesantă.

În această primă parte a poveștii, pe care ei o numesc sezonul 1, fiecare album are ca protagonist unul dintre membri, piesa de titlu servind drept introducere pentru povestea regelui al cărui nume îl poartă membrul în cauză. Dar conceptul unic de a povesti viețile unor regi nu este singurul lucru captivant la acest grup. Stilul muzical, scenele și costumele de o eleganță aparte, dar și poveștile regilor dau videoclipurilor muzicale o atmosferă epică, asemănătoare fanteziei. În plus, fiecare revenire are estetica și vibrația unică a membrului reprezentat, arătând fanilor toate perspectivele diferite aparținând grupului KINGDOM.

Până acum au lansat cinci mini albume, fiecare indicând povestea regelui reprezentat de membrul ales:

History of Kingdom 1: Arthur 

Kingdom Albums healthengenhariaclinica.com.br

History of Kingdom 2: Chiwoo

Fusion, Karma, and Nirvana in Kingdom's “History of Kingdom: Part II. Chiwoo” – Seoulbeats

History of Kingdom 3: Ivan

KINGDOM - History of KINGDOM : Part III. Ivan (Group Concept Image - Chaos ver.) : r/kpop

History of Kingdom 4: Dann

History of Kingdom: Dann': Release date, music video and about Kingdom's oriental album | MEAWW

History of Kingdom 5: Louis 

KINGDOM Returns with New Album Part Ⅴ Louis and First Offline Showcase

Despre fiecare poveste în parte a celor cinci mini albume menționate nu vom scrie aici, ci vă invităm să le descoperiți singuri! Viitorul lor mini album va fi intitulat, desigur, după aceeași regulă, drept History of Kingdom 6: Mujin. Povestea sa se va axa pe împăratul Jimmu, primul împărat legendar al Japoniei, despre care se zvonește că este un descendent al zeiței lunii și al zeului furtunii în mitologia japoneză. În ceea ce îi privește pe ceilalți doi membri rămași, Jahan din Regatul Soarelui și Hwon din Regatul Furtunii, cele mai multe dintre cele cunoscute sunt doar speculații.

Ce melodii trebuie să asculți de la KINGDOM?

Nu se pune problema să nu recomandăm toată discografia trupei, însă iată câteva dintre cele mai captivante piese de la KINGDOM (ultima mi-a lăsat pielea de găină!):

În ciuda faptului că a debutat cu doar un an în urmă, KINGDOM a cucerit deja inimile multor fani cu conceptul său unic, talentul și dăruirea. Membrii au arătat că dispun de mult talent și merită cu siguranță mai multă atenție. Așadar, dacă conceptul lor vi se pare intrigant,  fiți pe fază pentru următoarea lor revenire!

surse: 1 , 2

Lasă un comentariu