Actorul Ji Soo rupe tăcerea după 2 ani + acuzatorul său îl susține în prezent

Au trecut deja doi ani de când Ji Soo a fost acuzat public de violență școlară și hărțuire. Actorul a venit cu precizări importante pentru fanii săi, după ce a pierdut contractul cu agenția lui și a fost în armată.

În martie 2021, Ji Soo a fost acuzat de violență școlară și hărțuire. Din această cauză, agenția KeyEast și-a reziliat contractul cu el. Apoi el s-a înrolat în armată,  în octombrie 2021, iar recent și-a încheiat serviciul militar obligatoriu.

Ji Soo a oferit un interviu exclusiv pentru Sports Chosun, unde a vorbit despre unele dintre acuzațiile care i-au fost aduse și despre cum l-a iertat persoana care a dat aceste informații despre el la început.

Un subiect adus în discuție de Sports Chosun a fost incidentul în care Ji Soo ar fi urinat în coșul de gunoi din clasă. El a explicat:

Nu am mai făcut asta până acum. Se întâmplă așa ceva în realitate? Totul este fals.

Am fost la o școală gimnazială care era puțin departe de casa mea. Când eram în clasa a șaptea, am fost tratat ca un străin. La sfârșitul clasei a VIII-a, prietenul meu a fost agresat de un grup de elevi, așa că i-am avertizat puternic. Drept urmare, am fost bătut de un grup dintre ei. Au venit și mi-au cerut scuze și, firește, am ajuns să mă înțeleg cu ei.

La acea vreme, am avut și niște resentimente față de ei, dar m-am gândit că mi-ar face viața la școală mai confortabilă. Am fost apropiat de ei, dar nu am hărțuit sau agresat pe nimeni.

Ji Soo a vorbit și despre informatorul inițial care a încărcat postarea acuzându-l de violență școlară: 

M-am întâlnit cu „A” și am vorbit mult timp cu el. A crezut că l-am izolat de ceilalți elevi pentru că eram apropiat de „B”, un elev care a fost implicat în furtul de bonuri cadou. E adevărat că eram apropiat al lui „B” în acel moment. Așa că cred că „A” a crezut că am fost implicat în incident. Am vorbit despre neînțelegeri și am rezolvat problema, că nu am fost implicat. Nu am făcut așa ceva, dar mi-am cerut scuze pentru că eram apropiatul lui „B”. Aș vrea să-mi cer scuze din nou lui „A” și altor prieteni de școală pe care i-am rănit.

La acea vreme, serialul River Where the Moon Rises era difuzat. A trebuit să-mi cer scuze repede și să renunț la dramă. Notificarea mea de înrolare militară fusese deja trimisă, așa că nu m-am putut explica corect și doar m-am înrolat în armată. Au trecut deja doi ani.

„A” a făcut cunoscut lui Sports Chosun că s-a întâlnit cu Ji Soo și cei doi sunt acum în contact frecvent. „A” a mai menționat că îi pare rău că a umflat postarea inițială pe care a făcut-o cu conținut fals. Cel mai important, „A” l-a iertat pe Ji Soo și îl susține acum. Iată ce a declarat:

Ne-am împăcat și acum ne susținem unul pe celălalt. Sper ca Ji Soo să se descurce bine din nou.

 

Sursa

Lasă un comentariu