Top 10 actori și actrițe din Coreea de Sud preferați/preferate de români

Imagine

Românii și-au ales actorii și actrițele pe care îi/le preferă!

Pe pagina de Instagram a blogului (@kpopro_net) am efectuat un sondaj în care Românii au ales top 10 actori și actrițe favorite. Pentru a participa la acest sondaj, fiecare persoană a trebuit să numească un actor pe care îl preferă, urmând să numească și o actriță. Cu ajutorul răspunsurilor colectate am obținut o bază de date vastă din care am putut extrage primele 10 cele mai des întâlnite nume de actori și actrițe.

Astfel, pentru categoria actorilor, s-au strâns următoarele date: Cel mai popular actor, conform preferințelor românilor care au participat la sondaj, este Ji Chang Wook. Pe locul 2 se află Lee Jong Suk, urmat de Lee Joon Gi, Lee Min Ho, Lee Dong Wook, Song Kang, Chae Eun Woo, Kim Seok Woo, Ahn Hyo Seop și Park Seo Joon.

În graficul de mai jos puteți vedea distribuția alegrilor Românilor pentru cei 10 actori. Ji Chang Wook domină topul cu 20% dintre alegeri, urmat de Lee Jong Suk cu 15% și Lee Joon Gi cu 12%. Lee Min Ho și Lee Dong Wook se află la egalitate, ambii cu 11% dintre alegeri, iar actorul clasat pe ultimul loc, Park Seo Joon are 3% dintre alegeri.

Imagine

Imagine

Pentru categoria actrițelor, s-au strâns următoarele date: Cea mai populară actriță, conform preferințelor românilor care au participat la sondaj, este Han So Hee. Pe locul doi se află Kim Se Jeong, urmată de Ye Ji Seo, IU, Park Min Young, Shin Hye Sun, Bae Suzy, Ha Ji Won, Song Hye Kyo și Park Shin Hye.

Urmând aceiași procedură ca cea folosită pentru analiza datelor despre actori, am obținut un procent de 22% dintre alegeri pentru Ha So Hee, 17% pentru Kim Se Jeong și 13% pentru Ye Ji Seo. Cel mai mic procent îi aparține lui Park Shin Hye, anume 2%.

Imagine

Imagine

Printre menționările Românilor s-au aflat zeci de nume, pe care le puteți vedea în tabelul de mai jos. Urmăriți în continuare Instagramul blogului pentru a participa la viitoare sondaje de opinie și/sau joculețe.

V-a plăcut acest articol? Spuneți-ne în comentarii părerea voastră!

Imagine

 

 

Lasă un comentariu