Kim Ji Hoon povestește că întotdeauna termină relațiile amicabil

Lumea îl redescoperă pe Kim Ji Hoon, după rolurile din dramele Netflix „Ballerina” și „Love To Hate You”. Actorul s-a reinventat după o pauză de 2 ani, timp în care a avut probleme financiare și și-a lăsat părul lung pentru a face economii- stil pe care îl adorăm, pentru că arată ca un prinț modern!

Pe 15 ianuarie, Kim Jih Hoon a apărut ca invitat pe canalul de Youtube al lui Shin Dong Yup și a discutat despre relațiile sale din trecut.

Shin Dong Yup a remarcat: „Știu că nu bei cu adevărat, dar că îți place asta. Ai avut vreodată o prietenă care a fost supărată pentru că nu ai putut să bei?”

Kim Ji Hoon a răspuns: „Corpul meu nu poate suporta bine alcoolul, dar îmi place să ies timp să beau. Toate prietenele mele din trecut aveau o toleranță similară la alcool cu a mea, sau nu le-a plăcut să bea”.

Shin Dong Yup a întrebat: „Dacă ai întâlni o femeie de care ți-a plăcut mult în trecut, sau o fostă, să zicem că la prima citire a scenariului, cum te-ai simți?”

Kim Ji Hoon a răspuns: „Cred că m-aș bucura să o văd. Fie că este vorba de iubite sau de persoane cu care am ieșit, întotdeauna am terminat lucrurile în termeni buni. Așa că, cred că indiferent de când sau unde mă întâlnesc cu acea persoană, nu ar fi inconfortabil sau stânjenitor.”

Sursa

 


Un gând despre „Kim Ji Hoon povestește că întotdeauna termină relațiile amicabil

Lasă un comentariu