Timothee Chalamet și Zendaya vor apărea la „Yoo Quiz On The Block” împreună cu Yoo Jae Suk și Jo Se Ho

Emisiunea de varietate „Yoo Quiz On The Block” va avea un episod special pe care abia așteptați să îl vizionați!

Zendaya și Timothee Chalamet vor apărea ca invitați la emisiunea sud-coreeană „Yoo Quiz On The Block”, unde ei vor interacționa cu prezentatorul național al țării, Yoo Jae Suk, alături de Jo Se Ho. Conform celor confirmate de echipa de producere a emisiunii, episodul va fi difuzat pe 28 februarie.

Cei doi actori vor juca în filmul „Dune: Pt.2”, care va avea premiera în Coreea de Sud pe data de 28 februarie. Cu ocazia premierei, cei doi actori renumiți au venit în Coreea de Sud și au ținut astăzi o conferință de presă la Conrad Seoul în Yeouido, cartierul Yeongdeungpo, Seul. Aceasta este a doua vizită în Coreea a lui Timothee Chalamet, pentru prima dată el venind în 2019 la festivalul Busan International Film Festival. Pentru Zendaya, aceasta este prima ei vizită și ocazie de a interacționa cu publicul sud-coreean.

Această colaborare dintre Timothee Chalamet, Zendaya și media sud-coreeană este o oportunitate excelentă pentru fani de a vedea actorii preferați în persoană, în timp ce aceștia vor căpăta noi experiențe în timpul promovărilor proiectelor recente.

sursa

Un gând despre „Timothee Chalamet și Zendaya vor apărea la „Yoo Quiz On The Block” împreună cu Yoo Jae Suk și Jo Se Ho

  1. Pingback: Billie Eilish își va face apariția în cadrul show-ului „You Quiz On The Block” | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu