Fanii trimit un camion de protest și cer ca Hyunjin să părăsească Stray Kids

Fanii trupei Stray Kids își doresc ca membrul Hyunjin să părăsească grupul!

Pe 14 martie, a apărut în mediul online o postare virală în care erau încărcate câteva fotografii cu un camion de protest, alături de cererea pentru retragerea lui Hyunjin din Stray Kids. Camionul a fost amplasat în afara clădirii biroului JYP Entertainment, cu următoarele mesaje: „Hwang Hyunjin, pleacă”, „Cine a creat grupul Stray Kids ca o imagine de agresori? Ești tare cool, Hyunjin”, „Dacă nu poți repara situația, pleacă! Nu mai ține trupa pe loc, ieși afară!”, „Aceasta este a treia controversă. Toate cele 3 îl implică pe Hwang Hyunjin. Care este standardul JYP pentru a-l exclude?” și altele.

Hyunjin a fost implicat în mai multe controverse, cum ar fi cea legată de bullying în școală în 2021, o controversă legată de fundalul de pe telefonul său cu Karina din aespa și recent, au apărut zvonuri despre o „aventură de o noapte” cu fosta stagiară controversată Han Seo Hee. Zvonurile despre relația lor s-au răspândit prin presupuse capturi de ecran ale conversațiilor lor, pe care autorul original a recunoscut că le-a fabricat. Chiar și Han Seo Hee însăși a negat că acele conversații ar fi reale.

Utilizatorii de pe internet au avut diverse reacții la camionul de protest, comentând: „Nu ar fi trebuit să-l păstreze după scandalul de bullying”, „Sincer, simt că trupa ar putea avea o imagine pozitivă dacă nu ar fi fost el”, „Ar trebui să-l critice doar pentru greșelile sale. A fost victima unor zvonuri malițioase”, „Trei controverse? Ce altceva a mai fost în afară de bullying?” și multe altele.

Voi ce credeți? Au dreptate fanii?

Sursa: allkpop.com

2 gânduri despre „Fanii trimit un camion de protest și cer ca Hyunjin să părăsească Stray Kids

  1. Anna

    de ce sa iasa din trupa daca Nici macar nu este adevarat scandalul! Fotografia cu Karina nu inteleg care e problema? Poate si el sa fan la randul lui, e om! Iar legat de scandalul cu bully din moment ce s-a dovedit ca nu este adevarat altfel de ce l-ar pastra in trupa! Ar fii nedrept sa il scoata din trupa doar pentru ceva ce nu a facut!

    Apreciază

    Răspunde
  2. Patricia Larisa

    Dacă s-a dovedit a fi nevinovat pentru bullying Dece continuă și plus unde sunt dovezile sigure ca a fost într-o aventură fani adevărați merg până la capăt plus ca eu nu cred prostiile astea și dacă ar fi adevărate sigur le regreta și nu le va repeta nu sunt dovezi clare ca a avut acea aventură și până la urmă ce e și el bărbat și poate e și el fan al fetei aduceți dovezi nu mai dați din gură ca niște potăi legate!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu