Kim Soo Hyun vorbește despre dependența lui de bowling și prietenia neașteptată cu Jung Hae In

Într-un segment video postat pe canalul de YouTube „TEO Universe”, actorul Kim Soo Hyun a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Aflați aici despre ce este vorba!

Kim Soo Hyun a mărturisit obsesia lui trecută pentru bowling: „Înainte, mergeam la sală, mâncam, mă îndreptam spre sala de bowling și rămâneam acolo toată ziua. Uneori, ieșeam la 6 sau 7 dimineața, mâncam un pic, apoi mă întorceam direct la bowling. Acest ciclu s-a repetat, cu sesiuni de sală strânse între ele.” Cu toate acestea, actorul a dezvăluit că de atunci a pus punct acestui stil de viață, recunoscând efectele asupra sănătății sale.

Reflectând asupra dependenței sale față de bowling, actorul a recunoscut: „Am fost puțin devastat deoarece mi-am revărsat sentimentele. În acel timp, am dezvoltat și calusuri și chiar m-am confruntat cu probleme de epilepsie, ceea ce a făcut ca spălatul pe față să fie dureros.”

În ciuda faptului că și-a luat rămas bun de la bowling, Kim Soo Hyun și-a găsit alinare în golf. Acesta a împărtășit „Nu am putut să o urmez în timp ce filmam, dar acum îmi place golful, în special cu Jung Hae In. Mergem adesea împreună pe terenul de golf și ne relaxăm cu o băutură după aceea.

Interesant este că Kim Soo Hyun și Jung Hae In, deși nu au apărut niciodată împreună în același proiect, au format o legătură strânsă. Kim Soo Hyun și-a adus aminte de întâlnirea lor întâmplătoare pe platourile de filmare pentru filmul „DP”, un proiect în care a jucat Jung Hae In. Acesta a spus: „Am fost amândoi timizi la început, dar un regizor în trecere ne-a încurajat să fim prieteni. De atunci, am împărtășit o colegialitate puternică.”

sursa: allkpop

Lasă un comentariu