Lee Soo Hyuk, Kim Bum și Ryu Kyung Soo vor avea scurte apariții speciale în „Wedding Impossible”

Lee Soo Hyuk, Kim Bum, And Ryu Kyung Soo To Make Special Cameos In

Aceste vedete vor da strălucire ultimelor două episoade din „Wedding Impossible ”!

„Wedding Impossible” este o comedie romantică ce o urmărește Na Ah Jung, (interpretat de Jeon Jong Seo), o actriță necunoscută care acceptă să falsifice o căsătorie cu prietenul ei de multă vreme, Lee Do Han (interpretat de Kim Do Wan). Moon Sang Min joacă rolul fratelui mai mic al lui Lee Do Han, Lee Ji Han, care se opune cu disperare căsătoriei și încearcă să împiedice acest lucru cu orice preț.

Pe data de 29 martie, echipa de producție a dramei a dezvăluit că Lee Soo Hyuk, Kim Bum și Ryu Kyung Soo vor avea toți apariții speciale în episoadele de săptămâna viitoare.

Aceștia au declarat: „Cei trei actori vor adăuga o înflorire finală dramei formând relații cu Na Ah Jung (Jeon Jong Seo), Lee Ji Han (Moon Sang Min), Lee Do Han (Kim Do Wan) și Yoon Chae Won (Bae Yoon Kyung)”. Au mai adăugat: „Le suntem recunoscători celor trei actori, care ni s-au alăturat, datorită relațiilor lor cu membrii echipei de producție cu care au lucrat în trecut. Sperăm că veți aștepta cu nerăbdare să vedeți ce roluri vor juca cei trei actori în drama noastră.

Sunteți încântați de apariția lor specială în ultimele două episoade ale dramei „Wedding Impossible”?

sursa: soompi

Un gând despre „Lee Soo Hyuk, Kim Bum și Ryu Kyung Soo vor avea scurte apariții speciale în „Wedding Impossible”

Lasă un comentariu