Actrița Im Soo Hyang răzbucnește asupra lui Ji Hyun Woo în „Beauty And Mr. Romantic”

Im Soo Hyang Blows Up At Ji Hyun Woo On Set In

Beauty and Mr. Romantic” dezvăluie cadre din noul episod!

Noua dramă de familie difuzată pe KBS2 spune povestea de iubire dintre o actriță cu probleme și un producător ambițios. Im Soo Hyang o interpretază pe actrița de top, Park Do Ra, care a lucrat neîncetat de când era mică pentru a ajunge în punctul care se află, iar Ji Hyun Woo îl joacă pe producătorul asistent Go Pil Seung, care este responsabil de noul serial în care joacă acesta.

De asemenea, cei doi au fost prieteni în copilărie, dar protagonistul și-a schimbat numele real, Dae Chung, pentru a nu putea fi recunoscut și doar acesta și-a reamintit de prietena din copilărie.

Din ultimele poze lansate, tensiunea plutește în aer între cele două personaje. Pil Seung a încercat să-i facă pe plac lui Do Ra pentru a fi liniște pe platourile de filmare, iar Do Ra a început să aibă încredere în această și să creadă că e de parte ei. Însă, protagonista a fost șocată când l-a auzit vorbind-o de rău cu Cha Bong Su (Kang Sung Min), acest fapt schimbând radical relația lor.

Do Ra încearcă să mențină o anumită distanță față de Pil Seung și îi aruncă o privire rece, în timp ce Pil Seung evită să se uite la aceasta, lăsând capul în jos și ținând mâinile împreună, în semn că îi pare rău că i-a trădat încrederea.

În celelalte fotografii, Do Ra încearcă să se concentreze pe cititul scenariului înainte de începerea filmărilor, dar când îl vede pe Pil Seung, se simte trădată și își exprimă furia și dezamăgirea.

Pil Seung, care încă nu știe ce să facă în privința comportamentului acesteia, se confruntă cu cea mai mare criză din cariera sa ca producător de drame.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu