Fanii serialului „Lovely Runner” își doresc să vadă trupa Eclipse activând în viața reală

Se pare că evoluția trupei fictive Eclipse din cadrul serialului tvN „Lovely Runner” a fost atât de convingătoare încât fanii vor să îi vadă pe membrii acesteia activând și în viața reală.

Cu o popularitate în creștere de la o săptămână la alta, fanii devin din ce în ce mai implicați în universul dramei „Lovely Runner”. Alături de succesul serialului și conținutul produs de fani atrage tot mai multă atenție în rândul comunităților online și al platformelor de socializare. În timp ce unii fani creează știri fictive referitoare la personajele K-Dramei precum Ryu Sun Jae, interpretat de Byun Woo Seok sau Im Sol, jucată de Kim Hye Yoon, alți fani editează filmulețe cu apariția lui Ryu Sun Jae în cadrul unui episod al emisiunii tvN, „You Quiz on the Block”, unde membrul trupei vorbește despre prima sa iubire.

În plus, mulți fani își doresc să vadă trupa Eclipse cântând în cadrul unor show-uri muzicale din lumea reală, cum ar fi „M! Countdown” de la Mnet. Ca răspuns la toate aceste cereri, oameni din industrie au comentat: „Pentru acest moment, nu există planuri ca Eclipse să apară în cadrul «M! Countdown»”, spre dezamăgirea fanilor „Lovely Runner”. Trupa fictivă Eclipse a lansat până acum piesele „Sudden Shower”, „Run Run”, „You&I” și „We Will Meet”.

Între timp, un reprezentant al companiei de producție din spatele „Lovely Runner” a comunicat presei: „Pregătim evenimente speciale care să satisfacă cererile spectatorilor, dar ca să putem face aceste evenimente să se întâmple avem nevoie de voci mai puternice din partea fanilor. Vă rog să vă arătați susținerea plină de entuziasm.”

V-ați dori ca ficțiunea să devină realitate și să vedeți trupa Eclipse activând ca un adevărat grup de idoli K-Pop?

Sursa: allkpop

Un gând despre „Fanii serialului „Lovely Runner” își doresc să vadă trupa Eclipse activând în viața reală

  1. Pingback: Succesul serialului „Lovely Runner” le-a adus actorilor și echipei o binemeritată vacanță | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu