RM din BTS a colaborat cu artiști și producători români pentru videoclipul piesei „LOST!”

RM din BTS a dezvăluit o serie de postere înainte de lansarea piesei „LOST!”. La o analiză mai atentă a acestora, fanii români au avut parte de o surpriză.

Piesa „LOST!”, elementul central al viitorului album solo al membrului BTS, „Right Place, Wrong Person”, va fi lansată în data de 24 mai ora 7:00, ora României. Până atunci, în primele momente ale zilei de 21 mai (fusul orar coreean), idolul a lansat o serie de postere în stilul afișelor de film menite să îi introducă pe fani în atmosfera videoclipului aferent noii melodii.

Astfel, în cadrul celor trei postere publicate de BIGHIT MUSIC prin intermediul conturilor de pe rețelele de socializare, îl putem vedea pe RM pierdut într-un labirint sau captiv la biroul de lucru, elementul care atrage atenția fiind multitudinea de versiuni ale personajului său, subliniind sentimentul apăsător de solitudine evocat de titlul melodiei.

Dar, poate, elementul care ne-a atras cel mai mult atenția este lista cu artiștii și producătorii care au luat parte la acest proiect unde regăsim și câteva nume românești. Alături de Ion Palcau sau Dodo/ Nicolau Bogdan îi mai regăsim și pe Carmen Bogdan ca make-up artist, Andrei Brovcenco, responsabil cu efectele vizuale pe platoul de filmare, cât și pe Oana Maria Ursachi pe partea de producție.

Ne bucurăm să vedem artiști sud-coreeni pe care îi îndrăgim lucrând alături de conaționali de-ai noștri și nu putem decât să ne întrebăm dacă fanii BTS din România vor mai avea parte și de alte surprize odată cu lansarea videoclipului piesei „LOST!”.

Melodia și videoclipul, cât și albumul „Right Place, Wrong Person” vor fi lansate vinerea aceasta, 24 mai, ora 7:00. Până atunci puteți vedea mai jos noile fotografii lansate.

Image

Foto: allkpop, KNJsSource/ X

Un gând despre „RM din BTS a colaborat cu artiști și producători români pentru videoclipul piesei „LOST!”

  1. Pingback: Videoclipul celei mai noi piese a lui RM din BTS, „LOST!”, a fost filmat în România | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu