YoonA trece prin momente neplăcute la Festivalul de Film de la Cannes?

YoonA attends Cannes film festival red carpet as the 'Pink Goddess' |  allkpop

YoonA din Girls’ Generation s-a confruntat, conform publicațiilor portalului Times of India și altor publicații internaționale, cu o presupusă discriminare rasială din partea unui agent de securitate, la cel de-al 77-lea Festival de Film de la Cannes.

Idolul feminin a fost invitată în calitate de ambasadoare coreeană a brandului de bijuterii Qeelin, să participe la festival pe data de 21 mai. Îmbrăcată într-o rochie roz și radiind într-o manieră elegantă și fermecătoare, YoonA a strălucit în cadrului marelui eveniment.

Cu toate acestea, un incident a avut loc în timp ce urca scările și încerca să pozeze pentru presă. Un videoclip filmat de către fani, a surprins momentul când un agent de securitate, o împiedică cu mâna pe YoonA să pozeze, provocând confuzie și disconfort. Deși a încercat să-și mențină calmul și să zâmbească spre camere, agentul nu i-a permis să continue cu poza și i-a făcut semn să intre la eveniment.

De asemenea, se pare că fanii au observat că agentul ar fi vizat în mod special femeile de culoare, oferind același tratament discriminatoriu similar în timpul festivalului, cântăreaței afro-americană Kelly Rowland și actriței Masiel Taveras.

Aceste cadre au apărut la scurt timp pe rețelele de socializare, inclusiv pe o platformă video similară YouTube-ului, unde s-a putut observa comportamentul necivilizat al personalului de securitate. Ca răspuns la aceste evenimente, internauții au cerut demiterea imediată a agentului de securitate implicat, condamnând acțiunile ca fiind discriminare rasială.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu