5 K-drame și filme de urmărit dacă vreți să-l revedeți pe Byeon Woo Seok

5 Dramas & Movies You Need To Watch If You Want More Byeon Woo Seok

Dacă ați fost fascinați de prestația lui Byeon Woo Seok în „Lovely Runner”, aveți în acest articol o listă cu K-drame și filme în care îl puteți revedea.

Byeon Woo Seok a captivat inimile publicului în rolul lui Ryu Sun Jae în „Lovely Runner”, câștigând tot mai mulți admiratori fascinați de carisma și talentul său actoricesc. Deși a debutat pe scena cinematografică în 2016 cu un rol în serialul „Dear My Friends” (mydramalist.com), serialul tvN din 2024 pare să-l fi adus, în sfârsit, în prim-planul peisajului K-dramelor. Haideți să vedem în ce alte producții îl mai putem urmări pe carismaticul actor.

  • „Record of Youth”

Sa Hye Joon, interpretat de Park Bo Gum, și Won Hae Hyo (Byeon Woo Seok) sunt doi buni prieteni care își urmează visul de a deveni actori și a face carieră în showbiz. Ambii muncesc ca modele, defilând pe podium pentru creatori de top în timp ce participă plini de zel la audiții pentru K-drame și filme. Singura diferență dintre cei doi o constituie mediul socio-economic de proveniență. Deși are un talent imens, Hye Joon provine dintr-un mediu modest. De cealaltă parte, Hae Hyo, la fel de talentat, are un avantaj față de prietenul său, statutul influent al familei sale care îl va ajuta, de altfel, să urce în carieră, în detrimentul amicului său deși, o bună bucată de vreme, acesta nu este la curent cu manevrele de culise ale mamei sale. Dinamica dintre cei doi se va schimba când în scenă intră Ahn Jung Ha (Park So Dam) de care ambii bărbați se vor îndrăgosti.

Oferind o viziune realistă asupra industriei și afacerilor din lumea filmului, „Record of Youth” se concentrează în mare parte pe evoluția lui Hye Joon. Totuși, Byeon Woo Seok a încântat prin rolul său și a lăsat o impresie puternică. Iubirea frățească dintre cele două personaje masculine principale este mult mai captivantă decât povestea de iubire dintre Hye Joon și Jung Ha.

  • „Strong Girl Namsoon”

Continuare a popularului serial „Strong Woman Do Bong Soon”, „Strong Girl Namsoon” spune povestea a trei generații de femei Gil Joong Gan (Kim Hae Sook), Hwang Guem Joo (Kim Jung Eun) și Gang Nam Soon (Lee Yoo Mi) care dețin puteri de necombătut și se văd prinse în investigarea un cartel al drogurilor. Cel care le va da bătăi de cap este Ryu Shi Oh, interpretat de Byeon Woo Seok, un bărbat cu care nu e bine să te pui, malefic, amenințător și lispit de sinceritate în tot ceea ce face. Extrem de inteligent, Shi Oh este un adversar periculos, dar îl vedem atras de Namsoon. De altfel, slăbiciunea sa pentru Namsoon va fi singurul moment care le va prilejui fanilor ocazia să îi descopere latura sa sensibilă.

Aspectul impecabil, fizicul atletic atât de lăudat și felul în care a reușit să fie atât de bun în a fi rău i-a determinat pe fani să-i ofere actorului titlul de cel mai sexy răufăcător. A excelat în a portretiza un Ryu Shi Oh lipsit de scrupule, reușind să transmită sentimentul de frică pe care personajul său îl generează dincolo de micul ecran.

  • „Moonshine”

Cu o acțiune plasată în vremea epocii Joseon, într-o perioadă în care legile prohibiției erau stricte, Kang Ro Seo (Hyeri), o aristocrată aflată în dificultate, începe să producă alcool pentru a acoperi datoriile familiei sale. De cealaltă parte, Nam Young (Yoo Seung Ho), un inspector cu principii solide, e cu ochii pe contrabandiști și producătorii ilegali de alcool. Pe măsură ce Ro Seo și Nam Young, care provin din medii complet diferite, ajung să împartă spațiile de locuit alcoolul devine ultima lor problemă. Ambii ajung să fie legați de prințul moștenitor Lee Pyo, un alcoolic interpretat de Byeon Woo Seok. Lee Pyo își iubește băuturile, iar Ro Seo e mai mult decât fericită să îi facă rost de ele, în timp ce Nam Young le stă amândurora pe urme. Cei trei vor dezvolta o relație neobișnuită de prietenie și vor scoate la iveală intrigi de la curtea regală pe măsura ce între Ro Seo și Nam Young se infiripă o poveste de dragoste. O comedie romantică de maturizare în care Byeon Woo Seok își face simțită prezența ca prințul amuzant și plin de șarm, dovedindu-și versatilitatea ca actor.

  • „20th Century Girl”

Na Bo Ra (Han Hyo Joo) descoperă o casetă video care o duce înapoi în timp, în 1999. Este un an de referință pentru tânara Na Bo Ra de 17 ani (interpretată în această versiune de Kim Yoo Jung), care decide să joace rolul lui Cupidon pentru prietena sa cea mai bună, Yeon Doo (Noh Yoon Seo) și obiectul afecțiunii sale, Baek Hyun Jin (Park Jung Woo). Bo Ra nu lasă nimic neelucidat, colectând informații pentru prietena sa care este în Statele Unite ale Americii pentru o intervenție chirurgicală. Prea puțin realizează aceasta că anul 1999 va fi anul propriei povești de dragoste de neuitat. Bo Ra se vede atrasă de prietenul apropiat al lui Baek Hyun Jin, retrasul, dar carismaticul Poong Woon Ho, adus la viață de Byeon Woo Seok. Tânăra se va împrieteni cu ambii băieți, dar inima ei bate pentru Woon Ho la fel cum a lui bate pentru ea. Deși ambii se vor confrunta cu o neînțelegere, impasul se va rezolva curând, Bo Ra mutându-se pentru a merge la universitate în vreme ce Woon Ho se va muta cu familia sa în Noua Zeelandă. Cei doi își promit că vor fi împreună pentru totdeauna. Dacă povestea lor va avea un final fericit, sau dragostea li se va transforma doar într-o amintire prețioasă dintr-un timp trecut rămâne să descoperiți pe parcursul filmului.

Povestea ca un basm înduioșător și dulce-amărui se concentrează pe anii de descoperiri și pe acea iubire care își lasă amprenta asupra ta pentru tot restul vieții. Veți avea nevoie să țineți șervețelele aproape! Byeon Woo Seok și Kim Yoo Jung formează un cuplu drăguț și vă veți găsi încurajând povestea lor. Byeon Woo Seok este, de asemenea, încântător și vă va inmuia inimile în rolul lui Woo Ho, sensibil și atent.

  • „Soulmate”

Un remake al filmului cu același nume produs în China, „Soulmate” spune povestea a două bune prietene, Mi So (Kim Da Mi) și Ha Eun (Jeon So Nee). Mi So este un spirit liber, conducând o motocicletă și lucrând ca barman. De cealaltă parte, Ha Eun este rezervată, precaută și cu o frică aproape mortală de înălțimi. În ciuda personalităților diametral opuse, sunt cele mai bune prietene de când se știu. Cu toate acestea, prietenia le va fi pusă la încercare când în scenă intră Jin Woo, interpretat de Byeon Woo Seok, un bărbat tânăr și chipeș. Ambele prietene se văd atrse de el, fără a realiza că acest incident le va complica viețile și va impacta major prietenia lor.

Filmul „Soulmate” nu este doar o poveste despre iubire și dezamăgire în dragoste, dar este și o celebrare a prieteniei între femei și legătura dintre ele. Pe măsură ce fiecare personaj al filmului portretizează multiplele fațete și emoții complexe ale ființelor umane, actorii oferă o interpretare nuanțată și naturală cu o narațiune emoționantă și intensă. De curâd, producătorii „Soulmate” iau în considerare relansarea filmului ca urmare a popularității în creștere de care Byeon Woo Seok se bucură după rolul său în „Lovely Runner”.

Ați urmărit vreuna dintre producțiile de mai sus? Cum v-au plăcut interpretările îndrăgitului Byeon Woo Seok înainte de succesul său în roul lui Ryu Sun Jae?

Sursa: soompi

2 gânduri despre „5 K-drame și filme de urmărit dacă vreți să-l revedeți pe Byeon Woo Seok

  1. maria

    am urmărit toate serialele lui Byeon woo-seok începând cu fata secolului XX. De atunci am început sa ma uit la toate dramele și serialele in care el apare.

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: „Regele Lacrimilor”, cu Yoo Seung Ho și Hyeri, se vede la Prima TV începând de luni, 17 iunie | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu