Reprezentație coreeană la „Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu” de luna aceasta

Compania de teatru „Warm Person” va urca pe scena „Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu” cu piesa „Container”.

Iubitori de teatru și cultură coreeană deopotrivă se vor putea bucura de reprezentația actorilor companiei coreene de teatru „Warm Person” ca parte a evenimentelor prilejuite de ediția din acest an a „Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu” care se desfășoară în perioada 21-30 iunie, informează Ambasada Republicii Coreea în România prin intermediul rețelelor de socializare.

După un scenariu de Heo Soekmin, care semnează și regia, și o distribuție din care fac parte, printre alții, Kim Shinhyo, Lee Kyeongjin și Yang Jinwoo, piesa „Container” aduce în fața publicului povestea refugiaților și contrabandiștilor care luptă pentru supraviețuire în containerele de pe navele ce străbat mările și oceanele lumii de la un capăt la altul, precum și a călăuzei lor. Timp de o oră și 30 de minute, spectacolul explorează „existența umană prin tehnici de suspans”, informează sibfest.ro. Piesa a câștigat, în 2023, premiul „Beautiful Theater Award” pentru text și regie, mai informează site-ul oficial al festivalului.

„Warm Person” va oferi două reprezentații în zilele de 21 iunie, ora 17:00, respectiv 22 iunie, ora 20:00, la „Teatrul GONG”, Sala Parter din Sibiu. Pentru mai multe detalii referitoare la bilete și rezervări puteți consulta pagina oficială a festivalului, sibfest.ro.

Foto: sibfest.ro

Lasă un comentariu