V din BTS arată mai bine ca oricând în uniforma forțelor speciale

A National Treasure for a reason"— Netizens share real-time snippets of BTS' Kim Taehyung patrolling at the Chuncheon 2024 Veteran Cultural Festival

Fanii BTS au avut ocazia să-l vadă pe idol la datorie după ce un scurt clip video cu acesta s-a viralizat pe internet.

În data de 9 iunie, un filmuleț în care îl putem vedea pe V salutând-o pe membra grupului veteran Big Mama, Lee Ji Young, a devenit rapid un subiect fierbinte de discuție printre internauți și fanii celebrului grup K-pop. În cadrul clipului îl putem vedea pe idol schimbând câteva cuvinte cu artista în timp ce patrula la locul desfășurării „Festivalului Cultural al Veteranilor 2024” la care Lee Ji Young a participat. „Sunt V din BTS./ Oh, wow! BTS!/ Patrulez la acest eveniment așa că am venit să vă salut./ Ești atât de cool. Arăți și mai cool în uniforma militară.”, a fost o parte din amabilitățile schimbate de cei doi.

Lee Ji Young a distribuit prin intermediul Instagram interacțiunea dintre ea și membrul BTS alături de meajul: „Astăzi, după ce mi-am terminat prestația la «Festivalul Cultural al Veteranilor» de la Chuncheon, un soldat chipeș m-a salutat în timp ce coboram de pe scenă. Am realizat că era V din BTS, juniorul meu. Prezența sa scenică m-a impresionat întotdeauna, dar văzând delicatețea sa în afara scenei a fost neașteptat. A arătat și mai uimitor purtând uniforma. Chiar dacă nu am reușit să facem o poză din cauza grabei, îi mulțumesc lui Kuang pentru video. Sper că îți finalizezi serviciul sănătos și abia aștept să te văd din nou.”

În uniforma neagră, atribuită soldaților de elită ai unității antitero a „Special Duty Team” V și-a atras rapid laude din partea internauților. „Taehyung a devenit un tip realmente cool acum. De fiecare dată când apare după ce s-a alăturat armatei e uimitor.”/ „E V indiferent unde se află. Atââââât de uimitor.”/ „Am crezut că V e idol, dar el este mai mult ca un actor…”, sunt doar câteva dintre comentariile apreciative lăsate de internauți la o postare pe portalul theQoo.

V din BTS urmează să fie eliberat din armată în luna iunie a anului 2025. De cealaltă parte, colegul său, Jin, urmează să își încheie serviciul militar obligatoriu săptămâna aceasta. Conform rapoartelor apărute în ultimele ore, BTS s-ar putea reuni cu această ocazie pentru a sărbători la o locație privată din Seul, relatează Allkpop. Totuși, agenția trupei, BIGHIT Music, a oferit o declarație scurtă ca răspuns la aceste speculații „este dificil să confirmăm”, citează aceeași sursă.

Așteptăm cu interes revenirea lui Jin și îi urăm și noi serviciu ușor pe mai departe lui V.

Sursa: (1), (2).

Foto: allkpop, sportskeeda

Lasă un comentariu