BIGHIT MUSIC anunță că Jin din BTS și-a încheiat serviciul militar obligatoriu

BIGHIT MUSIC Releases Announcement Regarding BTS's Jin's Military Discharge

Pare că Jin din BTS va reveni curând cu noi activități!

În data de 11 iunie, BIGHIT MUSIC a publicat o declarație oficială cu privire la eliberarea lui Jin din armată, solicitând fanilor să se abțină din a-l vizita din motive de siguranță.

Bună ziua. Suntem BIGHIT MUSIC.

Suntem încântați să vă aducem vestea că Jin va fi eliberat curând din armată. Jin  își va încheia serviciul activ în armată și în curând va fi lăsat la vatră.

Vă rugăm să rețineți că ziua eliberării este rezervată doar personalului militar. Nu sunt planificate evenimente speciale în ziua eliberării lui Jin. Pentru a preveni orice probleme care ar putea apărea din cauza aglomerației, fanii sunt sfătuiți să se abțină din a vizita locul. Vă rugăm să îi transmiteți salutări călduroase și încurajări în inimile voastre.

Vă suntem veșnic recunoscători pentru dragostea și sprijinul vostru neclintit pentru Jin. Agenția noastră va continua să depună în continuare toate eforturile pentru a-și susține artiștii.

Vă mulțumim încă o dată pentru dragostea și sprijinul constant pentru BTS.

Pe 2 iunie, BIGHIT MUSIC a anunțat un eveniment special pentru ediția din acest an a „BTS FESTA”, în cadrul căruia Jin va saluta fanii după încheierea serviciului militar.

sursă

Un gând despre „BIGHIT MUSIC anunță că Jin din BTS și-a încheiat serviciul militar obligatoriu

  1. Pingback: Jin din BTS revine după 18 luni de stagiu militar + colegii de trupă au sărbătorit momentul alături de el | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu