Seo Kang Joon, confirmat pentru o nouă dramă + Jin Ki Joo și Kim Min Ju, în discuții

Seo Kang Joon s-a confirmat că va juca într-o nouă comedie dramă de acțiune în care se spune că joacă Jin Ki Joo și Kim Min Ju

Seo Kang Joon se întoarce cu o nouă dramă! Iată despre ce este vorba în noul proiect.

Pe data de 10 iunie, viitoarea dramă de la MBC, „Undercover High School” (titlu în lucru), a confirmat apariția actorului Seo Kang Joon.

„Undercover High School” este o dramă de comedie și acțiune despre un bărbat care lucrează sub acoperire ca elev de liceu, în timp ce își ascunde identitatea de agent de la Serviciul Național de Informații (NIS). În timp ce navighează în lumea școlară, personajul principal creează soldaritate și legături cu colegii săi de clasă. Drama este scrisă de Im Young Bin, care este cunoscut pentru „Bad Prosecutor”, și marchează primul proiect de întoarcere al actorului Seo Kang Joon după ce a fost eliberat din armată anul trecut.

Seo Kang Joon va juca rolul lui Jung Hae Sung, un agent de la NIS decăzut, după ce a provocat o problemă mare în timpul unei misiuni. Într-o nouă misiune, Jung Hae Sung se deghizează într-un elev de liceu pentru a putea întra în liceu care are legătură cu lingourile de aur ale împăratului Gojong și, acolo, ajunge să se bucure de o viață de licean ca nimeni altul.

Se spune că Jin Ki Joo și Kim Min Ju sunt în discuții pentru a juca în viitorul proiect, care va fi difuzat pe MBC în fiecare vineri și sâmbătă, în 2025.

Urmăriți-ne în continuare pentru mai multe actualizări!

sursa: soompi

Un gând despre „Seo Kang Joon, confirmat pentru o nouă dramă + Jin Ki Joo și Kim Min Ju, în discuții

Lasă un comentariu