Jin din BTS revine după 18 luni de stagiu militar + colegii de trupă au sărbătorit momentul alături de el

BTS's Jin Discharged From The Military

Așteptarea a luat sfârșit! Jin din BTS și-a încheiat oficial stagiul militar obligatoriu.

În data de 11 iunie, BIGHIT Music anunța în mod oficial faptul că stagiul militar obligatoriu al idolului a ajuns la final. În doar câteva ore, în dimineața zilei de 12 iunie (fusul orar coreean), fanii BTS din toată lumea s-au putut bucura de momentul mult-așteptat prin intermediul rețelelor de socializare. O serie de fotografii și filmulețe apărute în mediul online au făcut deliciul fanilor care l-au putut vedea pe Jin luându-și rămas bun de la colegii de unitate.

Un moment emoționant a fost reîntâlnirea plină de afecțiune cu prietenii și colegii de trupă, RM, J-Hope, Jimin, V și Jungkook care, la momentul de față, își îndeplinesc la rândul lor datoriile militare față de statul sud-coeean. RM a ales să marcheze momentul într-o manieră artistică prin interpretarea hitului BTS, „Dynamite” la saxofon, relatează Soompi.

Ulterior, grupul a pozat în formulă completă după ce SUGA li s-a alăturat la rândul său. De asemenea, Jin a ales Weverse pentru a posta un mesaj pentru fani odată cu revenirea în civilie: „Le mulțumesc oamenilor și reporterilor care au venit și au făcut fotografii drăguțe la eliberare și le mulțumesc mult fanilor ARMY care au venit în fața companiei și mi-au oferit dragoste cu ocazia eliberării. Nu am putut saluta cum se cuvine în caz că ar fi devenit prea haotic, dar sunt foarte, foarte recunoscător. ARMY ai noștri sunt cei mai buni.”

Imagine

Jin s-a înrolat în armată în decembrie 2022 și a servit ca parte a centrului de antrenament al recruților din Divizia a 5-a Infanterie, provincia Gyeonggi, conform sursei citate. Ceilalți membri BTS sunt așteptati să revină până în 2025, J-Hope pe parcursul acestui an, urmând ca RM, SUGA, Jimin, V și Jungkook să reîntregească trupa în vara anului viitor.

Aveți mai jos fotografiile de la ceremonia de lăsare la vatră a lui Jin, precum și un scurt filmuleț de la eveniment.

Bine ai revenit, Jin!

Foto: soompi, BTS_twt/ X

Lasă un comentariu