Membrii BTS se transformă în Minioni pentru „Despicable Me 4” + apar primele teasere

Watch: BTS And

Colaborarea de care nu știam că avem nevoie este aici! BTS și simpaticii Minioni își dau mâna pentru o vară plină de distracție în „Despicable Me 4”.

În data de 14 iunie (fusul orar local), producția americană „Despicable Me 4” și-a surprins fanii anunțând o colaborare neașteptată cu grupul sud-coreean. Cu această ocazie a fost lansat un teaser amuzant în care îi putem vedea pe membrii BTS în rolul de Minioni, dansând pe ritmurile hitului „Permission to Dance” într-o apariție ce amintește de videoclipul lansat de starurile K-pop în anul 2021, informează Soompi.

Animația „Despicable Me 4” urmează să fie lansată în Statele Unite ale Americii în data de 3 iulie, în vreme ce colaborarea cu BTS va ajunge la public începund cu 21 iunie.

În altă ordine de de idei, fanii BTS s-au putut bucura astăzi, 15 iunie, de o nouă fotografie de grup a favoriților după ce RM a postat pe contul personal de Instagram un cadru în care îl putem vedea alături de Jin, SUGA, J-Hope, Jimin, V și Jungkook în ținute informale, bucurându-se de revederea prilejuită de eliberarea lui Jin din armată.

Aveți mai jos atât fotografia, cât și teaserele dedicate colaborării cu cea de-a patra parte a celebrei animații „Despicable Me”. Sunteți încântați de acest nou proiect? Noi așteptăm cu interes să descoperim ce alte surprize ne mai rezervă inedita colaborare.

Foto: soompi, allkpop

Lasă un comentariu