„Regele Lacrimilor”, cu Yoo Seung Ho și Hyeri, se vede la Prima TV începând de luni, 17 iunie

3 Points To Look Forward To In The 2nd Half Of

Prima TV vine în întâmpinarea iubitorilor de seriale sud-coreene din România cu o K-dramă în premieră, producție 2021.

Cu o acțiune plasată în vremea regatului Joseon, „Moonshine”, titlu adaptat în limba română ca „Regele Lacrimilor”, spune povestea tinerei aristocrate Kang Ro Seo (interpretată de Hyeri), care începe să producă în mod ilegal alcool pentru a-și putea întreține familia într-o perioadă în care legile prohibiției erau dintre cele mai aspre, și a relației de iubire dintre ea și Nam Young (Yoo Seung Ho), cel mai bun și principial inspector al regatului, relatează Soompi.

Din distribuția serialului KBS mai face parte și Byeon Woo Seok care va intra în rolul prințului moștenitor Lee Pyo, care are o problemă serioasă cu alcoolul. Timp de 16 episoade, viețile celor trei personaje cu preocupări și personalități diametral opuse se vor intersecta în mod inevitabil, dezvoltând o prietenie neobișnuită. O vom vedea pe Ro Seo devenind furnizorul de bături al prințului, dar și pe exigentul inspector Nam Young fiind la tot pasul cu ochii pe cei doi.

Alături de Hyeri, Yoo Seung Ho și Byeon Woo Seok o vom mai putea urmări și pe Kang Mina în rolul lui Han Ae Jin, unica fiică a unei familii nobiliare, o tânără nonconformistă care nu se sfiiește să încalce regulile, mai ales pe acelea care guvernează instituția căsătoriei, mai informează Soompi.

Îi veți putea urmări pe cei patru tineri pe micile ecrane „pe măsură ce cresc, își fac prieteni și se îndrăgostesc” începând de luni, 17 iunie, de la ora 13:00, după cum aflăm de pe site-ul primatv.ro. Vizionare plăcută!

PrimaTV.ro

Sursa: soompi, primatv.ro

Foto: soompi, primatv.ro

Lasă un comentariu