Song Joong Ki e fotografiat pe stradă cu soția și fiul său

Poza lui Song Joong Ki împingând căruciorul în care se află fiul său s-a răspândit cu viteza luminii. 

Se pare că actorul Song Joong Ki a ieșit astăzi la plimbare cu familia lui! Actorul a fost pozat în Seul în dimineața zilei de 17 iunie. Alături de al se afla și soția sa, Katy Louise Saunders. Ei au fost reperați de un fan în Hannam-dong, districtul Yongsan (Seul), în timp ce își duceau fiul la joacă.

Fanul în cauză a lăudat apariția actorului în vârstă de 39 de ani și silueta lui Katy. Cuplul de celebrități părea fericit, potrivit relatărilor.

Imediat, mulți privitori s-au concentrat pe picioarele fiului de un an al lui Song Joong Ki din fotografia recentă de familie. Judecând după lungimea picioarelor copilului, mulți internauți cred că fiul lui Song Joong Ki are un avantaj de înălțime pentru vârsta lui.

Imagine

Pe diferite forumuri, fanii și-au exprimat încântarea de a asista la momentele fericite ale familiei actorului, lăsând comentarii precum: „Cu adevărat o familie fericită”, „Din profilul lateral, puteți vedea că Song Joong-ki încă arată tânăr la 30 de ani” și „Picioarele bebelușului sunt lungi, așa că probabil este deja înalt”.

Luna trecută, Song Joong Ki și soția sa au fost, de asemenea, văzuți de un fan în timp ce își duceau fiul la plimbare într-un parc din Coreea. Acest fan a adăugat că cuplul s-a purtat foarte simplu și afectuos. Actorul le-a reamintit, de asemenea, fanilor să nu facă fotografii de prim-plan soției și fiului său pentru a-și păstra intimitatea.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu