Jo Jung Suk este un pilot încrezător și versatil în noul poster pentru filmul „Pilot”

Jo Jung Suk Is A Confident Pilot With Many Different Faces In Poster For Upcoming Film

Pregătiți-vă pentru transformarea spectaculoasă a lui Jo Jung Suk în cel mai nou film, „Pilot”.

„Pilot” este un film de comedie care spune povestea lui Han Jung Woo, interpretat de Jo Jung Suk, un pilot strălucit care își pierde slujba peste noapte, dar reușește să obțină un job nou datorită unei transformări șocante. Producția va marca revenirea lui Jo Jung Suk pe marele ecran după cinci ani și generează așteptări mari cu privire la chimia dintre membrii distribuției din care mai fac parte, printre alții, Lee Joo Myung, Han Sun Hwa, Shin Seung Ho.

Noul poster special captează laturile diverse ale lui Han Jung Woo pe care îl putem vedea aruncându-și privirea prin geamurile avionului. Textul care însoțește fotografia, „Distracția s-a îmbarcat pe deplin, gata să decoleze cu veselie”, crește aștepătrile față de momentele comice pe care Jo Jung suk le va arăta.

În completarea unui Han Jung Woo încrezător în partea stângă a fotografiei, Han Jung Woo din partea dreaptă arată fâstâcit în fața crizei pe care o are de înfruntat. Varianta din mijloc a personajului evocă transformarea sa neașteptată, iscând o mulțime de înterbări cu privire la schimbările prin care pilotul va trebui să treacă după concediere.

Filmul „Pilot” va avea premiera în cinematografe în data de 31 iulie. Până atunci aveți mai jos noul poster lansat cu protagonistul Hang Jung Woo.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu