Tensiunea crește între Rain și Kim Ha Neul în noul teaser al dramei „Red Swan”

Rain And Kim Ha Neul Feel Subtle Emotions After An Accident In New Drama

K-Drama Disney+ „Red Swan” tachinează o relație care se aprinde între bodyguardul Rain și Kim Ha Neul.

„Red Swan” va spune povestea lui Oh Wan Soo (Kim Ha Neul), fostă jucătoare de golf care intră în înalta societate prin căsătoria cu moștenitorul Hwain Group. Viața ei ajunge să fie amenințată din cauza unei bătălii acerbe pentru succesiune, iar Wan Soo ajunge să  afle secretul familiei Hwain din cauza bodyguardului ei Seo Do Yoon (Rain).

Fotografiile recent lansate o prezintă pe Tae Ra (Ki Eun Se), care vrea să o întreacă pe Wan Soo și să devină noua imagine a Hwain Group, stând față în față cu Wan Soo.

O altă fotografie îl surprinde pe succesorul grupului Hwain, Yong Guk (Jung Gyu Woon), ținându-l pe Do Yoon de guler. Privirile lor provocatoare prefigurează o confruntare aprigă între cei doi.

Mai avem și o scenă de luptă, în a doua poză de mai jos, că doar Rain este un bodyguard, nu-i așa?

Imaginea de mai jos surprinde o atmosferă ciudată între Wan Soo și Do Yoon, care se țin de mână. Wan Soo se uită la Do Yoon, care este înfășurat în partea de sus în bandaje,  îngrijorată, ridicând așteptarea telespectatorilor pentru povestea periculoasă de dragoste dintre cei doi. În a doua poză, Rain o salvează pe șefa sa dintr-un accident, imaginile făcându-ne să ne imaginăm tensiunea care va înconjura cele două personaje.

“Red Swan” va avea 10 episoade și difuzarea sa va începe pe 3 iulie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu