SM Entertainment își cere scuze oficial după ce Renjun din NCT a dezvăluit public un număr de telefon al unui cetățean obișnuit

SM Entertainment a emis o declarație oficială de scuze pentru greșeala comisă de membrul NCT.

Pe data de 20 iunie, Renjun a dezvăluit public numărul de telefon al cuiva, crezând că ar fi fost al unui fan sasaeng (fan obsedat). Acesta a scris: „Nu mă mai suna. Îți dezvălui numărul de telefon al acestei persoane”.

Cu toate acestea, a fost dezvăluit ulterior că numărul de telefon pe care Renjun l-a expus public pe Bubble aparținea unui cetățean obișnuit, care a început să primească o mulțime de mesaje de ură și a mers la poliție pentru a investiga problema.

Proprietarul numărului de telefon a susținut că ei au spus accidental numărul lui Renjun, crezând că este numărul unuia dintre prietenii lor.

În final, SM Entertainment și-a cerut scuze în numele membrului NCT după greșeala comisă.

„Bună, suntem SM Entertainment.

Pe data de 20 iunie, membrul NCT, Renjun, a expus din greșeală numărul de telefon al unei persoane necunoscute pe o platformă de comunicare cu fanii, crezând că numărul aparținea unui fan sasaeng. SM Entertainment dorește să-și ceară scuze sincere în numele lui Renjun pentru această greșeală și pentru provocarea daunelor victimei.

Imediat după ce a primit vestea că victima a vizitat secția de poliție pentru a afla detalii despre acest incident, SM Entertainment a contactat victima prin intermediul anchetatorilor pentru a cere scuze. Mesajul lui Renjun a fost de asemenea eliminat. Vom face tot ce putem pentru a ne asigura că nu vor mai exista daune și cerem ca toată lumea să nu mai contacteze victima de acum înainte.

Renjun reflectă în prezent profund la greșeala sa și la consecințele care au urmat. De asemenea, SM Entertainment își cere scuze pentru că nu a avut grijă de acțiunile artistului nostru.

Încă o dată, ne cerem scuze victimei, precum și altora care au fost îngrijorați de acest incident”.

âRenjun a fost într-o pauză de la activitățile sale din aprilie din cauza simptomelor de anxietate.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu