Son Dam Bi vorbește despre planurile de sarcină și creșterea în greutate

갑자기 살이 7kg 찐 이유

Citiți aici mai multe detalii, inclusiv declarațiile artistei cu privire la tratament de fertilitate pentru a putea rămâne însărcinată.

Pe data de 20 iunie, Son Dam Bi a încărcat un videoclip pe canalul ei de Youtube, „Dam Bi Son”, unde a povestit despre cum au decurs tratamentele de fertilitate, pentru a putea rămâne însărcinată. Aceasta a spus: „Fața mea a devenit chiar umflată. Am început tratamente de fertilitate. Am avut multe griji și am început tratamentele. Prima încercare a fost un eșec. Acum sunt la a doua încercare, în prezent în curs a patra zi de injecții”.

Son Dam Bi a continuat: „Am sperat să reușesc la prima încercare, dar chiar și când nu am reușit, nu mi-am pierdut speranța. Pentru că sunt la o vârstă în care așteptările nu sunt mari. A fost dezamăgitor, dar sper că dacă amândoi o dorim cu seriozitate, se va întâmpla într-o bună zi. M-am simțit sufocată când am eșuat. Nu a fost din cauza infertilității, dar luând în considerare vârsta mea și a soțului meu, noi am ales tratament de fertilitate. Am realizat cât de dificil este chiar și fără infertilitate”.

Son Dam Bi a explicat apoi că s-a îngrăsat brusc 7 kg din cauza tratamentelor, dar și din cauza sfatului medicului ei de se îngrășa. Aceasta a spus: „Dacă esti prea slabă, s-ar putea să nu iasă. A devenit cea mai mare greutate din viața mea. De asemenea, în timpul tratamentelor de fertilitate, poți să te îngrași. Ar putea fi greu pentru unii care se luptă cu o burtă vizibilă, dar nu te poți abține. Nu te uita în oglindă prea mult în acele vremuri”.

Son Dam Bi s-a căsătorit cu fostul patinator, Lim Kyou Hyuk, în mai 2022. Puteți viziona videoclipul mai jos:

sursa: allkpop

Lasă un comentariu