Yoo Seung Ho va interpreta un personaj gay în piesa de teatru „Angels in America”

Actorul Yoo Seung-ho / Prin amabilitatea YG Entertainment

Actorul Yoo Seung Ho va juca pentru prima dată într-o piesă de teatru!

Agenția actorului, YG Entertainment, a confirmat că Yoo Seung Ho va juca rolul principal al personajului Prior Walter, marcând prima sa apariție pe o scenă de teatru.

Amplasat în America anilor 1980, „Angels in America” prezintă viețile oamenilor marginalizați și afectați din cauza rasei, politicii, religii și a orientării sexuale. Piesa a fost foarte apreciată de la premiera sa în 1991 și expune viețile intense ale celor care trăiesc cu dorințe distruse într-o societate plină de ură și prejudecăți.

Personajul lui Yoo Seung Ho este un homosexual bolnav în faza terminală care se luptă cu boala lui și cu sfârșitul relației sale, navigând într-o viață tumultoasă plină de viziuni și realitate, în timp ce luptă pentru a salva dragostea.

Pentru a portretiza în mod autentic acest personaj complex, care menține grația și inteligența în ciuda normelor din societate și a vinovăției interne, Yoo Seung Ho va suferi o transformare spectaculoasă, atât pe plan intern, cât și pe plan extern.

Decizia actorului de a-și extinde repertoriul actoricesc cu primul său rol de teatru și de a suferi o transformare remarcabilă a atras o atenție semnificativă.

Yoo Seung Ho a mărturisit: „Am fost captivat de personajul onest și unic, care m-a motivat să accept prima mea provocare de teatru. Mă străduiesc să mă conectez cu Prior, care luptă să se remarce în locuri nevăzute pentru viață și dragoste. Voi munci din greu pentru a aduce o nouă energie pe scenă pentru public”.

„Angels in America” va fi interpretat în perioada 6 august – 28 septembrie la LG Arts Center Seoul.

sursa:TheKoreaTimes

Lasă un comentariu