Cel mai recent album solo al lui RM din BTS se află în topurile internaționale

Membrul BTS, RM, a fost recunoscut pentru talentul său, albumul său solo fiind numit unul dintre cele mai bune albume de mai multe instituții media internaționale prestigioase!

RM a lansat cel de-al doilea album solo, „Right Place, Wrong Person”, pe data de 24 a lunii trecute. Albumul se adâncește în teme de conflict intern și anxietate. Acesta a fost apreciat pe scară largă, publicații proeminente precum Billboard, Rolling Stone și NME din Marea Britanie catalogându-l ca fiind unul dintre cele mai bune albume lansate din prima jumătate a anului.

Billboard a remarcat: „ Primul album solo al lui RM „Indigo” a fost divers, dar „Right Place, Wrong Person” prezintă saltul său ca artist solo. ” Publicația a lăudat spectrul muzical larg al lui RM, afirmând: „ BTS a extins granițele K- pop, iar RM a spulberat însăși ideea că K-pop are limite .”

De asemenea, Rolling Stone a lăudat albumul, afirmând: „ Se adâncește între personajul vedetă de top și Kim Nam Joon. Muzica invită ascultătorii într-o nouă explorare, cu versurile sale introspective și compozițiile armonioase. ”

NME a evidențiat abordarea introspectivă și inovatoare a lui RM cu acest album, menționând: „ RM a depășit așteptările cu acest album intens și auto-reflexiv, folosind sunete disonante pentru a reflecta temele albumului ”.

Sursa

Lasă un comentariu