SEVENTEEN promite o donație de 1 milion de dolari în calitate de tineri ambasadori UNESCO

SEVENTEEN a promis o donație de 1 milion de dolari către UNESCO și a lansat o campanie pentru a sprijini inițiativele tineretului!

În după-amiaza zilei de 26 iunie, SEVENTEEN a vizitat sediul UNESCO din Paris, Franța. În timpul vizitei lor, ei au fost numiți Ambasadori de bunăvoință UNESCO pentru tineret și au susținut un discurs de acceptare de 10 minute.

Joshua i-a reprezentat pe cei 13 membri ai SEVENTEEN în discurs, dezvăluind călătoria de învățare și creștere care i-a determinat să stea în fața audienței ca ambasadori ai tinerilor. Reflectând la cariera lor de nouă ani, el a remarcat că muzica lui SEVENTEEN a transmis întotdeauna experiențele și emoțiile autentice ale membrilor săi în timpul tinereții lor.

El a subliniat că SEVENTEEN a fost alături de fanii lor, cunoscuți sub numele de Carats, prin toate etapele tinereții lor, formând o legătură puternică și un sentiment de apartenență cu generația tânără. Experiențele grupului, a spus Joshua, întruchipează esența tineretului și și-au dezvoltat o misiune de a reprezenta și susține visele tinerilor.

Această misiune i-a determinat pe SEPTEVENITE să înceapă să susțină tinerii și să doneze pentru ei. Din 2017, ei au donat fonduri organizațiilor axate pe bunăstarea copiilor. În 2022, au colaborat cu Comisia Națională Coreeană pentru UNESCO pentru a lansa campania globală „Going Together” , care vizează promovarea educației tinerilor.

Acum, SEVENTEEN intenționează să intensifice această campanie prin parteneriatul cu sediul UNESCO pentru a lansa „Schema globală de granturi pentru tineret”, susținută de donația lor de 1 milion de dolari. Joshua a declarat: „ SEVENTEEN crede în ideile strălucitoare și în voința puternică a tinerilor de a crea o lume mai bună. Ne angajăm să sprijinim aceste idei și să oferim finanțare ” .

El i-a încurajat pe tineri să-și prețuiască visele și să caute camaraderia, asigurându-i că nu sunt singuri. Împrumutând versuri din cântecul lor de succes „Super”, Joshua a exprimat: „ Îmi iubesc echipa, îmi iubesc echipa ”, extinzând acest sentiment la toți tinerii, declarându-i parte din echipa și echipa lui SEVENTEEN.

Evenimentul s-a încheiat cu membrii salutând publicul în diferite limbi, inclusiv engleză, chineză, coreeană și japoneză, cu mesaje precum „ Visele tale sunt dansul nostru ”, „ Visele tale sunt motivația noastră ” și „ Visele tale sunt viitorul nostru” . „

Sursa

Lasă un comentariu