K-Idol Facts: Sehun

 • Nume: Oh Se-Hun
 • Grup: EXO
 • Poziţie: Dansator, sub-vocal
 • Nume de scenă: Sehun
 • Data naşterii: 12 aprilie 1994
 • Înălţime: 182cm
 • Greutate: 60kg
 • Grupa sanguină: O
 • Super putere: Vânt

 1. A fost un ulzzang.
 2. Are un frate mai mare.
 3. Un fan l-a întrebat pe Sehun la o sesiune de autografe „Sehun-ah, vrei să ieși cu mine?” Sehun a zâmbit și a răspuns „Te-am auzit spunând asta și celorlalți membri”.
 4. Luhan a mers odată, alături de Kris, să cumpere ceai cu bule. Sehun a aflat și a fost supărat din cauza aceasta pentru câteva zile.
 5. A spus că este apropiat de Lee Donghae din Super Junior .
 6. Când a venit rândul lui Sehun pentru o ședință foto, membrii s-au așezat într-o linie și îl priveau. Sehun le-a spus „Hyungs, plecați de aici!”.
 7. Nu-i place atunci când este numit drăguț. El vrea să audă că e chipeş .
 8. Numerele lui preferate sunt 3 , 5 și 7 .
 9. Este Maknae în EXO . ( cel mai tânăr din grup )
 10. Sehun împarte camera cu Suho.
 11. A fost în clasa a zecea când s-a alăturat agenției SM.
 12. Mâncare preferată : carne și sushi.
 13. Ii plac filmele de acțiune.
 14. Întotdeauna folosește „puterea maknae” pentru a cere favoruri.
 15. Dacă ar fi avut o soră mai mică, el ar fi vrut să o mărite cu Luhan.
 16. Nu a mai crezut în Moș Crăciun de la vârsta de 5 ani.
 17. D.O gătește mereu pentru Sehun, deoarece lui i se face foame cel mai ușor. Sehun va face aegyo, și D.O va începe să gătească imediat.
 18. Cea mai satisfăcătoare poreclă dată de fani pentru Sehun este „Oh Mi Ja”, și înseamnă copil minor.
 19. Se descrie singur ca fiind un „căteluș alb”.
 20. Este membrul cel mai dificil de controlat .
 21. Tipul lui ideal este cineva ca Choi Ji Woo.
 22. Kai crede că Sehun este membrul cel mai frumos.
 23. Luhan spune că Sehun este drăguț când se enervează.
 24. Ori de câte ori Kai și Sehun stau unul lângă celălalt, ei se numesc „alb și negru”, deoarece Kai are pielea foarte bronzată și Sehun are pielea foarte palidă.
 25. Când Sehun avea părul în toate culorile curcubeului, Chen credea că Sehun arată ca un papagal.
 26. Lui Sehun îi place să râdă de faptul că Kai este timid. Pentru a se răzbuna, Kai schimbă fundalul de la desktop cu o poză în care Sehun își rotește ochii.
 27. Odată Sehun a fost întrebat „Vorbind de călătorit, în afară de familia ta și de părinții tăi, dacă ar fi să alegi unul dintre membri, care ar fi acesta? Unde ți-ar plăcea să călătorești cel mai mult cu el?”. Sehun a răspuns „Am vorbit de mult timp cu Luhan hyung să mergem în China și să ne jucăm. Așa că acum aștept. ㅋㅋㅋ”
 28. O fană i-a dat lui Sehun o foaie de hârtie pe care era întrebarea „Ce părere ai despre ship-ul HunHan? (alege A,B,C sau D)”. Sehun a încercuit litera corespunzătoare cu „este drăgălaș”.
 29. Sehun întotdeauna își linge buzele datorită unei cicatrici de pe una dintre buze pe care o are de când era mic.
 30. Sehun a fost întrebat „Ce este Luhan pentru Sehun?” și acesta a răspuns „Ah, înțeleg faptul că semănăm, chiar foarte mult. Relația noastră a fost construită pe baza ceaiului cu bule. El este persoana la care mă gândesc de fiecare dată când beau ceai cu bule.”.
 31. Lui Sehun îi este frica să fie singur în lifturi.
 32. La un moment dat când încă era trainee, Sehun s-a enervat pe toți și nu vorbea cu niciunul, excepție fiind Luhan.
 33. La un fansign, o fană i-a dat lui Sehun pozele teaser ale lui Luhan. Sehun i le-a dat înapoi spunându-i „Le am deja.”.
 34. Sehun a spus că înălțimea ideală pentru o fată care ar putea fi cu el este 160-164 cm.
 35. Primul sărut al lui Sehun se presupune că ar fi fost cu Lay în timpul unui concert în China când Lay l-a ales pe Sehun ca partener la un joc Pepero.
 36. Sehun și Kai se comportă cu Suho foarte frumos dacă vor să mănânce ceva. Imediat după ce își primesc mâncarea, totul se schimbă.
 37. Lui Sehun îi place să se joace cu părul lui Luhan.
 38. Un fan l-a întrebat pe Sehun cine este tipul său ideal. Înainte ca Sehun să poată răspunde, Suho a strigat râzând „LUHAN!!”.
 39. Sehun știe și îi place să imite felul în care Chanyeol îl strigă pe Baekhyun. Poate să imite chiar vocea groasă a lui Chanyeol spunând „Beakhyun ~ Baekhyun ~ ”
 40. Erau momente când membrii credeau că Sehun si Kris seamănă.
 41. Luhan: „Când l-am întâlnit pentru prima dată pe Sehun, el chiar arăta ca un copil. Oricum, după ce ne-am apropiat, am observat că el face oamenii din jurul lui să se simtă protejați.”.
 42. Chineza lui Sehun este foarte proastă. El nu poate nici măcar să își spună numele în chineză corect. Oricum, el știe să spună perfect două caractere chinezești „Lu Han”.
 43. Când Kai l-a întâlnit pentru prima dată pe Sehun a crezut că acesta este foarte chic, dar în realitate Sehun este foarte drăguț și face mult aegyo.
 44. Când Sehun este plictisit se gândește la moduri prin care să-l batjocorească sau să râdă de Chanyeol.
 45. Sehun spune că Chanyeol este enervant, dar Suho a menționat că atunci când Chanyeol se îmbolnăvește, Sehun este primul care îi cumpără medicamente.
 46. Sehun a intrat în SM în anul 2008 în urma casting-ului.
 47. Fanii l-au întrebat pe Sehun dacă preferă o fată mai tânără sau mai în vârstă decât el, iar acesta le-a spus „vârsta nu contează”. Fanii nu au fost mulțumiți de răspuns și au început să facă zgomot. Sehun atunci le-a zis acestora jucăuș „Atunci ce răspuns vreți?!”.
 48. Cântecul preferat al lui Sehun când acesta era trainee era „Baby” de la Justin Bieber.
 49. Odată lui Sehun i-a căzut șapca. Un fan a ridicat-o și a încercat să i-o returneze, dar el a crezut că este un cadou și nu a luat-o.
 50. Tipul ideal al lui Sehun este cineva care să grăbește prima către el să-i aplice medicamente pe rană dacă acesta este rănit.
 51. Odată o fană a alergat la un fansign și când a ajuns era toată transpirată. Ea l-a întrebat pe Sehun care este tipul lui ideal și el a răspuns „Fetele curate.”
 52. Sehun uneori îl strică pe Luhan „fiule” chiar dacă el este mai mic decât Luhan.
 53. Kai: „Dintre membrii noștri, cel mai frumos din punctul meu de vedere este Sehun. M-am uitat mai atent odată la el și am fost surprins pentru că arată atât de bine.”
 54. La un fansign, când o fană i-a zis lui Sehun că își va deschide un magazin cu ceai de bule acesta a întrebat-o cu o față serioasă „Este gratis pentru mine, nu-i așa?”
 55. Tao: „Sehun este cool și când este cu mine este chiar amuzant. De fiecare dată când sunt stresat, dacă îi spun lui Sehun, mă eliberez de stres. Ne prostim foarte mult. Orice am face, facem împreună. Mă simt bine când sunt cu Sehun pentru că nu este deloc stres.”
 56. Lui Sehun îi place să colecționeze șepci de baseball. Una dintre ele este un cadou de la Luhan pe  care l-a cumpărat el personal când a fost în China.

37 de gânduri despre „K-Idol Facts: Sehun

 1. iza_98

  Deci Miru , esti geniala !! Prima data articolul cu Kevin , apoi articolul cu Sehun , ce mai urmeaza ? Chiar aseara ma gandeam sa iti cer un K-Idolz cu unul dintre ei . Dar iata ca uh mi-ai citit gandurile si ai facut cu amandoi 😀 . Esti grozava ( x100 ) 😀

  Apreciază

  Răspunde
 2. dea1syndrome

  kyaaaaaaaa!!!!!! mersi mersi mersi mersiiiiiiiii!!!!!!!
  te iubesc miruu!!!!….>:D:D<
  raman datoare…daca ai vreodata nevoie de ceva…stii unde ma gasesti :*

  Apreciază

  Răspunde
 3. dea1syndrome

  bun acum commul normal cu privire la asta….(ti-am zis ca iti dau 2 commuri…cine stie poate 3)….:)))
  deci baiatul asta AGAIN zici ca e fratimiu…daca ar mai avea si o obsesie pentru acadele am fi gemeni :)))))…desi lasa asa mai bine sa nu fim rude :)))))) u know what na mean 😛 :)))

  Apreciază

  Răspunde
 4. dea1syndrome

  si asta e commul cel mai normal…sper….la 3 eram deja RLAB…e ciudat ca desi stiam toate astea mi-au placut la nebunie…TE IUBESC…AGAIN…>:D< :)))
  si lasa "catelusul meu alb"…lasa ca Deea stie ca esti chipes…si inca cum….pe o scare de la 1 la 10 tu primesti 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 :)))))))
  si mai avem si aceleasi numere preferate :))))….E DESTINUL…..(nu ma luati in seama AGAIN…acum e Sehun condition)….:))))))
  mersi again miruu….si ti-am zis daca ai nevoie de ceva…i am here for u babe 😀 😛

  Apreciază

  Răspunde
   1. dea1syndrome

    pentru ca 9 e mai mare decat 1 sau 0….si in plus cand faci un calcum la calculator de obicei da eroare cand aduni ceva cu 99999999999…….. :)))))))

    Apreciază

    Răspunde
 5. Andreea

  cutee rau de toooot 🙂 ce coincidenta suntem la 3 zile diferenta( dar e cu mult mai mare decat mine) la fel si cu Jonghyun(SHINee) e cu o zi inaintea mea :)) ce tare 😀

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s