Recomandări

Am decis să împart din cunoștințele mele în materie de seriale coreene și să vă fac niște recomandări .

De curând am ajuns la magnificul număr de 108 seriale coreene văzute și 50 de filme ^^ ( da da, bravo mie :)) ) așa că vreau să vă recomand 5 seriale ( deocamdată ) care au fost cu adevarat minunate de urmărit, de la început până la sfârșit, cel puțin , în opinia mea. Să știți că nu pot face un top al serialelor așa că doar am pus niște numere în față 😀 .

1) Playful Kiss + varianta Youtube

Despre ce este vorba?

Serialul Playful Kiss este bazat pe manga shōjo japoneză, Itazura Na Kiss.

Oh Ha Ni este o elevă de liceu dulce, fericită și plină de viață, care are o pasiune pentru Baek Seung Jo, cel mai deștept băiat din școală, în ciuda faptului că este urmărită în mod loial de Bong Joon Gu . Atunci când ea îi mărturisește lui Seung Jo printr-o scrisoare, el o aduce înapoi la ea, dupa ce o corectează aspru și îi spune că urăște fetele proaste.

Când noua casă a lui Oh Ha Ni se prăbușește brusc, un prieten de-al tatălui ei îi invită pe el și Ha Ni să rămână cu ei. Acel prieten se dovedește a fi de fapt tatăl lui Baek Seung Jo.

Deoarece aceștia continuă să trăiască sub același acoperiș și să participe la Universitatea Parang împreună, Ha Ni continuă să își arate afecțiunea pentru Seung Jo, deși el pare a fi mai interesat în egală măsură de inteligenta și frumoasa Yoon Hae Ra.

Serialul îl puteți viziona cu subtitrare în română aici . Există și ” Varianta Youtube” pe care o găsiți aici . ( trebuie doar să alegeți sub. în română )

Personaje:

2) City Hunter

Despre ce este vorba?

Povestea are loc în Seul, 2011. Lee Yoon Sung este un talentat MIT-absolvent care lucrează în echipa internațională de comunicații în Casa Albastră. El plănuiește să se răzbune împreună cu cel care l-a crescut, Lee Jin Pyo, pe cinci politicieni care au cauzat moartea tatălui său și în cele din urmă devine „City Hunter”.

Serialul îl puteți viziona cu subtitrare în română aici sau aici ( trebuie doar să alegeți sub. în română ).

Personaje:

3) The Secret Angel

Despre ce este vorba?

In dramă este vorba despre răsucirea care are loc în viața unui înger. Ea este ‘prostuță’, predispusă la accidente dar frumoasă și prietenoasă .

Serialul nu are decât 10 episoade dar un episod ține doar 12 minute și puteți să-l vedeți cu subtitrare în română aici . ( trebuie doar să alegeți sub. în română )

♥ The Secret Angel :x .♥ - x Secret Angel x

Personaje:

4) To The Beautiful You

Despre ce este vorba?

Kang Tae-Joon (Minho) are medalia de aur la săritura în înălțime, dar a fost prins într-o criză din cauza unei accidentări. În scopul de a-și ajuta idolul, o fată pe nume Koo Jae-Hee (Sulli) se deghizează într-un băiat și se înscrie în acelasi liceu de băieți cu el.

Serialul îl puteți viziona cu subtitrare în română aici sau aici .

Personaje:

5) Heartstrings

Despre ce este vorba?

Lee Shin este un student care se specializa pentru muzica modernă. De asemenea el era vocalistul dar și chitaristul trupei „The Stupid”. Shin era cunoscut pentru frumusețea lui dar și pentru pasiunea pentru muzică, altfel, în viața reală acesta era rece, dezinteresat și fără nici un plan de viitor. Aceasta inițial se îndrăgostise de Jung Yoon Soo, profesoara de dans de la univeristatea unde studia, dar totul se schimbă atunci cand o întâlnește pe Lee Kyu Won. Aceasta era o tânără conștiinciosă care se trăgea dintr-o familie de renume și care avea ca specializare la facultate, instrumentele tradiționale coreene.

Cum toți prietenii ei erau fani ai formației „The Stupid”, inevitabil ajunge la un concert al acestora unde este captivată de performanța live a lui Lee Shin.

Serialul îl puteți viziona cu subtitrare în română aici  .

Personaje:

Dacă ați văzut deja aceste seriale, stați liniștiți pentru că vă pot recomanda altele 😀 . Vizionare plăcută! ^^

10 gânduri despre „Recomandări

  1. analoveskorea

    Adevar graisi,surioara,toate sunt geniale,povestea superba,jocul adorabil al actorilor<3,emotia,umorul(mai ales la PK ❤ si TTBY<3,au fost momente la care am ras cu lacrimi)si nu numai.Pentru cei ce nu le-au vazut inca,subscriu si va invit sa o faceti,categoric nu veti regreta.Multumim pentru ca ne-ai impartasit din experienta ta vasta,mai astept si alte recomandari<3 desi la ce an scolar incarcat o sa am nu stiu cand voi avea timp de ele:(.

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: Review Of The Week | K-Pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s