Recomandări (2)

1) Boys Over Flowers/ Băieți de bani gata

Despre ce este vorba?

Jan Di este o fata a cărei familie deține un magazin de curățare situat în apropierea școli de lux și bine cunoscute, Shin Hwa. Jan Di îi întâlnește pe cei patru băieți bogați și răsfățațati cunoscuți sub numele de F4. După ce salvează un băiat care vroia să sară de pe acoperișul școlii Shinhwa High , ea este admisă în școală la o bursa de studii de înot. Jan Di încearcă să evite confruntarea cu F4, cu orice preț, deoarece ea știe ce se întâmplă cu cei care stau împotriva lor. Cu toate acestea, atunci când prietena lui Jan Di, Oh Min Ji, varsă accidental înghețată pe pantofii liderul-ului F4, ea este forțată să declare război liderului, Goo Joon Pyo.

Serialul îl puteți viziona cu subtitrare în română aici  .

Personaje:

2) You’re Beautiful

Despre ce este vorba?

Managerul formației A.N JELL insistă să adauge un nou cântăreț în grup. Însă noul membru, Mi Nam, înainte de a apuca să semneze contractul a trebuit să plece în SUA pentru a-și face o operație la ochi. Agentul său vine cu ideea ca sora lui geamănă, Mi Nyu, să se dea drept Mi Nam. Cei doi au crescut într-un orfelinat unde Mi Nyu era la un pas de a deveni călugăriță. Ea acceptă această șaradă pentru a nu-i strica șansa fratelui său de a ajunge celebru, fapt ce îi ajuta pe amândoi în căutarea mamei lor.

Serialul îl puteți viziona cu subtitrare în română aici .

Personaje:

3) My Girlfriend Is A Gumiho

Despre ce este vorba?

În mod accidental, Cha Dae Woong eliberează o Gumiho, o vulpe legendară cu 9 cozi despre care se zvonește că mănâncă ficatul oamenilor. Când află că nu este o persoană normală, ci o Gumiho, el sfârșește prin a face lucruri nebunești că să o împiedice pe fată să-i mănânce ficatul. Doctorul Park Dong Joo este cel care o protejează pe Gumiho pentru că ea seamănă cu cea pe care a iubit-o cu peste 500 de ani în urmă dar pe care a fost nevoit s-o ucidă.

Serialul îl puteți viziona cu subtitrare în română aici . ( trebuie doar să alegeți sub. în română din partea dreaptă sus )

Personaje:

4) Dream High

Despre ce este vorba?

Dream High este o dramă muzicală ce spune povestea a șase studenți de la Liceul de Arte Kirin, care luptă pentru a-și împlini visul, acela de a deveni cele mai strălucitoare stele ale industriei muzicale coreene și internaționale.

Serialul îl puteți viziona cu subtitrare în română aici .

Personaje:

5) Love Rain

Despre ce este vorba?

Drama începe cu o dragoste pură şi frumoasă din anii 1970 dintre un student la arte şi o frumuseţe a campusului, ploaia le aduce celor doi iubirea şi promisiunea de a se revedea la un film, însă destinul le joacă o festă şi întâlnirea lor este anulată. O frumoasă poveste care însă este destinată să nu fie. Peste ani însă, soarta aduce dragostea între copii celor doi protagonişti, să fie oare această legătură mai puternică decât cea a părinţilor lor sau soarta le va fi aceeaşi?

Serialul îl puteți viziona cu subtitrare în română aici .

Personaje:

Anii ’70 :

2012:

Dacă ați văzut deja aceste seriale, stați liniștiți pentru că vă pot recomanda altele. Daca mai vreți, doar spuneți 😀 . Vizionare plăcută! ^^

20 de gânduri despre „Recomandări (2)

   1. Teddy Rw

    Stai liniștită. Contează faptul că ai ținut cont de rugămintea mea și îți mulțumesc încă o dată pentru asta. :)) ^^ Am văzut toate serialele care le’ai recomandat în rubrica trecută și mi’au plăcut maxim. ❤

    Apreciază

    Răspunde
 1. Crissa

  Hmm….Boys Over Flowers vazut, Dream High la fel, aia cu vulpea nu-mi se pare interesanta, aia cu You’re beautiful..neah..iar aia cu Love Rain, nu ma atrag personajele….

  Apreciază

  Răspunde
 2. Dia97

  Eu va recomand : Scent of a woman, Prosecutor princess, Cain and Able, Master’s sun (horror) , Ghost si Innocent man 🙂
  7th Grade Civil Servant. (asta nu l-am vazut inca…)

  Apreciază

  Răspunde
 3. amiKAI.O.U

  Dream high e asa super! Dupa ce l-am vazut la televizor m-am mai uitat de cred ca 20 de ori la el. Baiatul era asa dragut, iar fata imi „dadea” semne de intrebare. Deci il ador!

  Apreciază

  Răspunde
 4. Pingback: Review Of The Week | K-Pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s