La mulţi ani sărbătoriţilor!

Prima dintre sărbătoriţii de astăzi este Lim Kim (Lee Ye Rim, pe numele său adevărat), care împlineşte 20 ani.

Ea şi-a făcut debutul mai întâi în actorie, acum 2 ani, odată cu rolul din drama „Shut Up, Flower Boy Band”, pentru care a cântat şi câteva piese de pe coloana sonoră, iar apoi şi pe piaţa muzicală, anul trecut, cu melodia „Rain”. De asemenea, a cântat şi pe coloanele sonore ale serialului „Reply 1994” şi a filmului „The Suspicious Maid”, apărute anul trecut.

Următorul sărbătorit este Kang Seung Yoon, leader-ul trupei Winner. Acesta împlineşte tot 20 de ani. În 2010, el a participat la concursul „Superstar K2” şi a luat locul 4. În acelaşi ani, a câştigat premiul Rookie of The Mounth la Cyworld Digital Music Awards. În 2011, joacă în serialul „High Kick 3: Revenge of the Short Legged”, pentru care cântă şi pe coloana sonoră, primind premiul de Rookie of The Year la Gaon Chart Awards. Anul trecut şi-a făcut debutul solo pe piaţa muzicală, în luna iulie, cu piesele „It Rains” şi „Wild and Young”. Apoi, intră în concursul televizat „YG WIN WHO IS NEXT” începând cu cel de al 7-lea episod, când îl înlocuieşte pe leader-ul Team A, Song Min Ho. Team A a câştigat concursul, iar apoi au debutat sub numele de Winner.

Un alt idol născut astăzi este Lee Andy (Lee Sun Ho, pe numele său adevărat), membru al trupei Shinhwa. El este cel mai în vârstă sărbătorit, împlinind 33 de ani, dar cel mai tânăr membru al trupei. Iniţial, acesta trebuia să facă parte din trupa H.O.T, dar părinţii lui s-au opus, spunând că este încă prea tânăr, aşa că a rămas stagiar până s-a alăturat trupei Shinhwa, în care a fost al doilea care a intrat. De asemnea, el a jucat şi în nişte seriale, şi anume „Nonstop 4”, în 2003, „Lovers in Prague”, în 2005 şi „Two Wives”, în 2009. Tot în 2009 a participat şi în faimosul „We Got Married”, în care a fost soţul lui Sol Bi, iar apoi a debutat solo, cu albumul „Single Man”.

Ultimele sărbătorite de astăzi fac parte dintr-o trupă de fete mai puţin cunoscută, şi anume La.G. Ele au debutat în 2011 cu albumul „Don’t Delude Yourself”. Sărbătoritele sunt Rahyun, cea din mijloc, care cântă la tobe şi care împlineşte 23 de ani, şi Rua, prima de la stânga la dreapta, care cântă la vioară şi care împlineşte 28 de ani.

Din păcate, nu se prea găsesc date despre ele, dar aici aveţi un videoclip, dacă sunteţi curioşi să le ascultaţi:

Iar acum, trecem la sărbătoriţii de zilele trecute:

Cel mai tânăr sărbătorit de ieri a fost Kyu Hee, din trupa Sunny Days, care a împlineit 19 ani. Ea eate ultima membră care s-a alăturat trupei debutate în 2012. Aici aveţi un videoclip cu ele:

 

Următorul sărbătorit de ieri a fost Kwang Heng, fostul membru al trupei Co-Ed School, care a împlinit 24 de ani. El a jucat în serialul „Coffee House”, în anul 2010, în rolul lui Yong Min, iar în septembrie 2012 a părăsit trupa.

Ultimul sărbătorit de ieri a fost Kim Jung Hoon (cunoscut în Japonia, mai ales, sub numele de John Hoon), un fost membru al trupei UN, din 2000 până în 2005, moment în care s-a hotărât să aibă o carieră în actorie. Cel mai cunoscut serial al său, cel prin care s-a făcut remarcat, este „Goong”, din 2006, în care a jucat rolul lui Lee Yul. Un alt serial faimos în care a jucat este „Witch Yoo Hee”, din 2007, în care l-a jucat pe Yoo Jun Ha.

Sărbătoriţii de duminică, 19 ianuarie:

Hyuna din Nine Muses, care a împlinit 27 de ani.

Miu din Bella, care a împlinit 24 de ani.

  • şi Lime din Hello Venus, care a împlinit 21.

Si, în cele din urmă, ultimii sărbătoriţi, cei din 18 ianuarie, pe langă Minzy şi Jiyoung, despre care a scris SooRa aici:

G.I din Offroad, care a împlinit 31 de ani.

-Keon U care a făcut parte din LED Apple, însă a părăsit grupul datorită problemelor de sănătate pe care le avea, şi care a împlinit 23 de ani.

7 gânduri despre „La mulţi ani sărbătoriţilor!

  1. alexa

    LA MULTI, MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR! Actorul Kim Jung-hoon, a interpretat rolul principal si in recenta drama „Her Legend” ( 2013 ). Multumim pentru atatea noutati!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu