O hartă a fanilor kpop ?

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi dacă ar exista o hartă unde să fie trecuți fanii kpop? Nu că ar fi o idee bună dacă ar exista?

Ei bine, harta există. Trebuie doar ca noi, fanii să ne marcăm locul pe acolo și să o dăm mai departe până o să ne putem găsi cu toții. Și acest lucru e foarte simplu, nu necesită nici 5 minute. Mai mult v-ar lua să vă localizați.

Deschideți următorul link : https://www.zeemaps.com/map?group=806772&add=1

Odată deschis linkul, o să apară o bară pe care o să scrie undeva și Additions. Click acolo, apoi click pe Add Marker – Simple. O să se deschidă o casetă unde vă puteți scrie numele și o mică descriere. La locație nu scrieți nimic, ci folosiți funcția Click on a map location. Aici vine partea în care trebuie să vă localizați .

După asta, puteți să vă puneți o poză, alegând un fișier din calculator, apoi puteți să vă alegeți culoarea care o să apară la locație. După ce ați terminat, click pe Submit și ta-dam totul este gata.

Dacă vreți să schimbați numele pe care l-ați pus sau descrierea sau orice altceva, căutați-vă pe hartă și dublu click pe marcaj. Acolo puteți scrie ceva în plus la locație sau dacă dați click pe Details puteți să vă lăsați lnkul de la website (ex.: tumblr ). Puteți să vă jucați cum vreți, numai că trebuie să apăsați butonul Submit apoi, ca să fie salvate schimbările.

Dacă aveți vreo întrebare sau nelămurire, nu ezitați să scrieți un comentariu. Vrem să ajutăm pe toată lumea.

Autor: SooRa

27 de gânduri despre „O hartă a fanilor kpop ?

 1. AyanneShi

  Mi se pare o idee destul de geniala! 😕 Numai dand zoom out observ cati fani exista in intreaga lume 😕 Plus de asta,am realizat ca este un fan/o fana kpop la doar cateva strazi de mine :O :))

  Apreciază

  Răspunde
  1. SooRa

   Woaaa 😮 . Fiind intr-un oras mare, e destul de normal, mi-am amintit =)))) .
   Eu sunt singura in zona mea, si am mai vazut o fana,dar e la in jur de 30 km . Oricum, daca se mai completeaza harta,cine stieee ?~ De asta zic ca trebuie impartita :))

   Apreciază

   Răspunde
       1. Crissa

        Azi suntem in 26? =))) Am vz aia dar ma gandeam ca luni sa postez….nu tin notinuea timpului in „vacanta de iarna” =)))

        Apreciază

  1. SooRa

   Da . Apoi o sa iti spuna sa iti alegi locatia si tu dai click exact pe locul unde vrei sa apara marcajul . Daca nu poti sa dai exact acolo, poti muta marcajul inainte sa salvezi totul .

   Apreciază

   Răspunde
  1. SooRa

   Se poate comunica numai daca persoanele au link la vreun website sau orice altceva la descriere . Si eu am gasit o persoana de la mine din oras,dar nu are nimic acolo,decat numele . Deci, automat nu pot sa iau contact cu ea, pacat . 😦
   Dar daca cei care si-au facut aceste marcaje se gandesc sa le editeze si sa lase ceva acolo, am putea lua legatura toti cu fiecare ;)) .

   Apreciază

   Răspunde
 2. Carmen

  Mulţumesc. M-am descurcat foarte bine după indicaţiile din articol. Sunt al patrulea fan K-pop din oraşul meu. Sunt foarte încântată. Mi-am trecut la prenume şi Cloud, adică denumirea fanilor lui Rain şi mi-am ales şi culoarea Clouds, adică gri. Poate mai procedează şi alţii astfel încât să se descopere a cui fan sunt. Pe hartă fanii se pot localiza foarte uşor după culoarea fanu-rilor cluburilor oficiale.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s