Versuri: Are You Eating Well? – LEDApple

Are You Eating Well?

 

Mănânci bine?
Dormi bine?
Cumva eşti răcită?
Ce faci când nu este nici un film pe care să vrei să-l vezi?
Întotdeauna sunt îngrijorat pentru tine

Nu pot nici măcar să mănânc
Nu pot să dorm
Sufăr de o boală care mă face să-mi fie dor de tine în fiecare zi aşa că plâng
Lacrimile încă apar când îţi văd poza
Nu eşti îngrijorată că aş putea să mor de această dată?

Te iubesc, nu pot să continui dacă nu eşti tu
Nu pot nici măcar să beau un pahar cu apă din cauza ta
Ce să fac? Nu pot nici măcar să mor în cazul în care te întorci
Te rog nu mă răni

Ştiu că este un ataşament persistent
Sunt aşa de prost, vreau să te uit într-un pahar de soju
Dar dragoste este atunci când acest lucru nu este aşa de uşor de făcut
Chiar dacă fac acest lucru tu nu poţi nici măcar să te întorci

Te iubesc, nu pot să continui dacă nu eşti tu
Nu pot nici măcar să beau un pahar cu apă din cauza ta
Ce să fac? Nu pot nici măcar să mor în cazul în care te întorci
Te rog nu mă răni

Când un cântec de despărţire se aude
Toate versurile par să fie povestea mea
Cu adevărat cred că o să mor, nu pot nici măcar să respir
Dacă acest lucru urma să se întâmple, de ce m-ai mai iubit?

Te iubesc
Nu pot să continui dacă nu eşti tu

Din nou azi, îţi aştept paşii
Înnebunesc pentru că vreau să-ţi aud vocea
Nu am ştiu că locul tău neocupat se va simţi aşa de gol
Te rog, nu te poţi întoarce la mine?

8 gânduri despre „Versuri: Are You Eating Well? – LEDApple

 1. loraineella

  Ana, te rog, am observat, câteodata pui poze care nu au legătură cu melodia din albumul din care face parte. De exemplu, poza pe care ai pus-o la melodia asta, e dintr-un videoclip de-al Ledapple, dar nu are legătură cu melodia. Data viitoare te rog să pui poze care fac parte din shooting-ul pentru albumul din care face parte melodia. Şi la videoclip, să nu mai pui videoclip în care există şi versurile în engleză. 🙂

  Apreciază

  Răspunde
  1. anasabau

   Eu cand pun poze la versuri aleg o imagine cu trupa/artistul care sa fie draguta. Nu la toate melodiile gasesti imagini reprezentative. In plus e plictisitor ca 5-10 melodii sa aiba aceasi poza.
   De ce sa nu pun videoclip fara versuri in engleza? Ce fac daca nu gasesc fara? Unele melodii au foarte putine video-uri pe youtube.

   Apreciază

   Răspunde
   1. loraineella

    Ştiu. Am postat destule versuri de când sunt autoare, aşa că ştiu foarte bine că e greu să găseşti poze. Dar asta e. În plus, la unele ai pus poze cu mult mai vechi decât era melodia…..
    Găseşti poze şi la 5-10 melodii, chiar dacă nu e de la acelaşi album. Ar fi ciudat să pui poze care ţi se par drăguţe la versuri. Poate ai observat, dar nu se pun poze drăguţe cu trupa respectiv artistul respectiv.

    Asta cum e? Cu versuri sau fără? Se găsesc melodii care să nu aibă versurile în engleză….trebuie doar să cauţi.

    Apreciază

    Răspunde
    1. anasabau

     Nu stiu daca ai inteles nedumerirea mea. Intrebarea mea este in primul rand de ce nu trebuie video-ul sa aiba versuri in engleza? (daca este videoclip oficial inteleg perfect, dar daca este o melodie pentru care nu s-a filmat nimic special atunci care e faza? plus ca daca ai doar o poza in video ma indoiesc ca sta cineva sa se uite 3-4 minute la o poza doar pentru ca asculta melodia)

     Apreciază

     Răspunde
     1. loraineella

      …. Ai mai văzut că cineva a pus videoclip care are inclus versurile în engleză? Doar tu ai pus… De ce să pui? Se pare că tu nu înţelegi what I’m trying to say. Măcar nu spune că unele sunt doar cu versuri în engleză. Da, există, dar sunt rare dăţile acelea..Dar la asta ai videoclip fără versuri, aşa că de ce să mai pui videoclip care are versuri?
      De ce nu încerci să faci la fel ca ceilalţi autori care pun versuri?
      A pus vreodată Iza videoclip cu versuri în engleză la lyricZ? Sau Miruu, sau Crissa, sau eu? -_-
      Nu, nu e plictisitor, pentru că dacă nu eistă MV la o melodie, atunci, clar că nu stai şi te uiţi la videoclip, ci doar asculţi melodia şi te uiţi pe altă pagină O.o E logic. Gosh

      Apreciază

      Răspunde
 2. SooRa

  Aici e chiar o problemă seriosă cred.
  Chiar azi m-am întrebat din nou cum Doamne iartă-mă se pun clipurile normal la LyricZ. La toată lumea am văzut că sunt puse fără subtitrări, numai la Ana nu. Ajungem de unde am plecat. Nu se poate să greșească toți autorii și numai unul să aibă dreptate, părerea mea.
  Mie mi se pare normal să punem ori videoclipul oficial, ori un clip care să conțină doar materialul audio, fără alte artificii, cum ar fi subtitrările în engleză. De ce? Omul vine să citească în ROMÂNĂ și să asculte. Personal, când mă uit peste articole de genul pornesc melodia și încep să citesc versurile scrise în articol. Nu așa se face? Rog una dintre admine să mă lămurească, măcar nu o să lucrez în plus ca să caut melodiile de acum, asta bineînțeles dacă geeșesc.
  Cât despre poze, iar te faci de râs prin ce zici. Știi ce ar fi tare? Să se întoarcă acum Big Bang, anul 2014 și tu să folosești o poză din 2007 de-a lor, doar pentru că arăta drăguț. Zic că cel mai profesional ar fi să folosim pozele de la albumul respectiv, corect? Nu e nimic plictisitor. Mai am puțin și termin de tradus întreg albumul BTS. La postare o să folosesc exact aceeași imagine pentru toate melodiile. Și dacă există vreo melodie din album tradusă de altcineva care a folosit o imagine diferită, o să câștige majoritatea și o să fac ca toate să arate la fel. Normal mi se pare să folosim aceeași imagine la toate melodiile dintr-un album, pentru a exista o anumită ordine, nu? Poate să nici nu fie o imagine cu trupa, ci cu un anumit simbol, gen cum am făcut la melodiile traduse din noul album 2NE1. Și aici rog o admină să mă lămurească.
  Acum pe bune, nu vi se pare corect, profesional și normal să stabilim reguli pe care să le urmăm? Odată ce nu avem reguli, apar probleme care sunt discutate 100 de ani. Dacă ar fi o regulă care să zică să facem lucrurile într-un fel, dar noi le facem greșit, am putea lua măsuri mai simple și mai rapid, fără argumente penibile. Nu?

  Apreciază

  Răspunde
 3. loraineella

  Ah, tu ai înţeles ce am spus! Aşa e. Dar Ana se pare că nu a înţeles ce i-am spus. Şi eu am zis că dacă o melodie nu are MV evident că nu stai şi te holbezi 3-4 minute la o poză, pentru că porneşti melodia şi faci şi altceva. Trebuie să vorbim cu Crissa şi cu Miruu, şi împreună cu ele să stabilim nişte reguli. Eu m-am săturat să tot ii spun Anei una şi alta, pentru că nu mă bagă în seamă şi face cum vrea, şi mai şi spune lucruri fără sens. Eu m-am săturat. Doar pe Crissa o bagă în seamă. Dacă eu sau ştiu eu cine îi spunem ceva, ea nu facem cum spunem noi până nu îi confirmă şi Crissa acel lucru. I’m done with it. De acuma o să le spun la Miruu şi la Crissa să îi explice ceea ce i-am spus şi ce i-ai spus şi tu.
  Eu nu mă mai bag. Ştiu că sunt editor şi trebuie să fac ceea ce-mi cere „statutul” de editor. Dar dacă nu sunt băgată în seamă ce rost mai are să am această funcţie? Ana şi aşa o ţine pe a ei :-j
  Cum spuneam, m-am săturat. Ori se face un post în care să fie vorba doar despre regulile SCRISE, ori se lasă baltă tot şi face fiecare cum îl taie capul. Se pare că dacă regulile nu sunt scrise atunci nu există şi fiecare face cum vrea.

  Apreciază

  Răspunde
 4. Crissa
  1. Pui videoclipul oficial al melodiei, daca nu are videoclip pui un clip audio care se gasesete pe net fara alte versuri in chineza, taiwaneza etc. Daca videoclipul e OST si are videoclip OFICIAL cu sunt unele da, altfel nu.
  2. De obicei pui pozel care corespund melodiei. albumului sau erei respective. Cum a zis si Iza cu pui la Fanstic Baby poza din era Haru Haru.
   Luam cateva exemple: La mel asta am luat versiunea live pentru ca mai e o idee si e o versiune live clara si filmata profesional + poza din era Power de pe care face parte melodia
   https://kpopro.wordpress.com/2012/08/27/liricz-what-the-hell-b-a-p/
   Ella a tradus tot albumul lui KHJ si a folosit 3 sau 4 poze oficiale pt acel album. Am tradus albumul First Sensibility de la B.A.P si am folosit aceeasi poza, aia cu capul de iepure pe fundal albastru.
   Si cam asa se face. Daca nu gasesti nicio poza pune una cu grupul cat mai apropiata de era respectiva.
   Sper ca ne-am inteles.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s