Girls Day acuzate că au colectat date ale haterilor de pe fancafe

Girl'sDay_5thanniversary

Cu zvonurile recente cum că „Girls Day se află într-un război cu hateri”, internauţii au creat o revoltă online.

Pe diferite comunităţi online, Girl Day au devenit o ştire fiebtinte. Cuvintele „Girls Day stau cu ochii pe hateri”, s-au răspândit rapid printre internauţi, ajungându-se la întrebarea „Este Girls Day înrămată de hateri?”

Nu la mult timp după apariţia acestor zvonuri, altele au apărut „Girl Day adună date despre hateri.” Un post recent pe fancafe-ul trupei spune „Raportaţi hateri Girls Day”, lucru care a stimulat discuţiile online. Acest post a adus tăcerea asupra comunităţiilor online.

girl's day haters fancafe

Cei trei paşi ai instricţiunilor spun:

  1. „IP, ID, timpul, situl, masajul, topicul etc.: Puneţi totul într-o filă PDF.
  2. Trimiteţi prin email materialul + explicaţie la dai5y_@naver.com

  3. Găsiţi o altă ţintă şi continuaţi vânatul

Unii fani au spus „Există cineva acolo care încearcă să le ruineze pe Girls Day?”

Alt coment spune”Acum că Girls Day au devenit populare, cred că ignoră interesele oamenilor. Dacă agenţia lor aranjează ceva în spatele scenelor?”

Agenţia a delclarat pe 30 iulie „Nu am ştiut că există un asemenea post pe fancafe. Este pentru prima dată când auzim de ala ceva. Dar din moment ce fanii par că se mişcă de unii singuri, credem că nu este nevoie ca agenţia noastră să intervină în vreun fel. Nu avem niciun plan de a aduna date despre comentariile răutăcioase.”

Sursa: koreaboo

Acum am şi eu o întrebare de ce toată lumea era „Vaai ce bine, da aşa să faci” sau „Bravo ţie” când Taeyeon din SNSD a zis că va lua măsuri legale împotriva haterilor, dar când au existat aceleaşi zvonuri despre Girls Day se face atâta tamtam?

3 gânduri despre „Girls Day acuzate că au colectat date ale haterilor de pe fancafe

  1. kamyru

    Taeyeon are mai mulţi fani de cât toate membrele Girls Day luate la un loc, coreeni o adoră. Eu nu sunt de acord nici cu una nici cu celelalte. Eşti idol? Înseamnă că ţi-ai asumat toate riscurile lui. Mereu am fost de părerea că victimile au partea lor de vină, ştiu că sună dur, dar e părerea mea.

    Apreciază

    Răspunde
    1. LittleBadDevil Autor post

      Nici mie nu mi se pare ceva destept sa te iei de niste peroane care ti-au lasat comentarii urate, inseamna ca acum eu ar trebui sa dau in judecata toate persoanele care au injurat autorii pe acest blog?
      Dar in cazul Girls Day nici macar nu sunt ele de vina ci fanii care s-au gandit ei ca sunt mari bine facatori si i-a taiat acest gand noaptea intr-un vis…

      Apreciază

      Răspunde
  2. 0vershade

    Girl’s Day nu ar face niciodată așa ceva! De ce să-și murdărească mâinile când… pentru astfel de treburi există Way’s girls?
    Vă întrebați când vor scăpa Girl’s Day de hateri?

    Nu uitați să keu-rey-on-pop!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu