Yang Hyun Suk își dorește ca trupa iKON să obțină titlul „Rookie of the Year Award”

Pe 31 iulie, CEOul agenției YG Entertainment, Yang Hyun Suk a vorbit pentru Star News despre debutul trupei iKON.

„iKON  va lansa piesa de debut pe 15 septembrie, acesta va fi primul pas pentru ei în industria muzicii. Trupa a muncit mult pentru realizarea pieselor. Aceștia au pregătit o mulțime de melodii, care au devenit candidate pentru melodia de titlu” – a declarat dl.Yang, apoi a adăugat: „Membrii iKON știu, că o mulțime de admiratori le așteaptă debutul și îi iubesc, aceștia au pus sufletul în realizarea pieselor de debut. Melodia de debut cu siguranță va satisface așteptările fanilor.”

În ceea ce privește scopul trupei, CEOului, acesta a spus: „Scopul membrilor din iKON – să obțină la finele anului titlul Rookie of the Year Award (cel mai bun debut). Ar fi minunat, dacă ei vor merge pe urmele trupei WINNER, obținând trofeul.”

Membrii trupei au fost aleși în cadrul programului de supraviețuire  “Mix & Match”. Înainte de debut , aceștia au reușit să țină un fanmiting cu 7000  de fani. Membrii Bobby și B.I au reușit să-și demonstreze talentele la showul “Show Me the Money 3″, unde Bobby a ieșit învingător.

cr: soompi

2 gânduri despre „Yang Hyun Suk își dorește ca trupa iKON să obțină titlul „Rookie of the Year Award”

Lasă un comentariu