Zvonurile amoroase în care au fost implicați membrii BTS până acum

A depășit toate recordurile: performanță fără precedent pe YouTube, 100 de  milioane în 24 de ore

Membrii BTS au fost implicați în diferite zvonuri amoroase de-a lungul carierei lor!

Nu există idol k-pop care să nu fi fost implicat cel puțin odată într-un zvon amoros, mai mult sau mai puțin plauzibil. Mai jos puteți vedea în ce zvonuri de acest fel au fost implicați membri populatorului grup BTS.

RM – Kim Namjoon

Liderul grupului, RM, a fost implicat în diferite zvonuri legate de întâlniri. Acesta a fost bănuit că se întâlnește cu Ailee după ce au găzduit împreună o serie de evenimente, ceea ce înseamnă că au putut petrece mult timp unul cu celălalt. Presa a spus că relația profesională dintre RM și Ailee s-a transformat în mai mult decât atât, datorită interacțiunilor lor drăguțe ori de câte ori se aflau unul în jurul celuilalt. Liderul BTS și cântăreața sud-coreeană au fost observați aplecându-se unul lângă celălalt și râzând împreună în timpul evenimentelor. Cu toate acestea, până acum, niciunul dintre cei doi idoli nu a confirmat că au avut sentimente unul pentru celălalt.

Ailee telling RM to do aegyo for his fans😂 He did it so shyly 😂💕 | Ailee,  Korean pop, Rapmon
𝐚𝐢𝐥𝐞𝐞 𝐩𝐢𝐜𝐬 ♡ on Twitter: "Happy birthday, cute Kim Namjoon 🌌💜  #HappyNamjoonDay… "

În afară de Ailee, s-a zvonit că RM se întâlnește cu membra MAMAMOO, Hwasa. Unii fani au susținut că cele două vedete K-pop se potrivesc, deoarece ambii se concentrează pe a transmite mesajul de a pune dragostea de sine mai presus de orice altceva. Cei doi sunt cunoscuți, de asemenea, pentru prezența lor scenică remarcabilă, ceea ce i-ar putea face un cuplu extraordinar de puternic. Speculațiile romantice dintre RM și Hwasa s-au intensificat după ce acestea ar fi arătat că este interesat de artistă în timpul Premiilor „Seul Music awards 2017”. Mulți fani au observat că RM chicotea când Hwasa își ținea discursul de acceptare a premiului. Liderul BTS a făcut o mică plecăciune, chiar dacă majoritatea oamenilor din jurul doar aplaudau atunci când aceasta și-a încheiat discursul.

Hwasa lui MAMAMOO spune că „Twit” se bazează pe propria ei viață amoroasă

Au existat și zvonuri care spun că membrul BTS și Chaeyoung din TWICE fac o pereche perfectă. Cei doi idoli au fost asociați după ce au fost văzuți făcând contact vizual în timpul ceremoniei de premiere „Melon Music Awards”. Într-un clip care a fost difuzat online, cântăreața sud-coreeană a fost văzută comportându-se ciudat, aranjându-și părul în timp ce RM trecea prin fața ei.

Chaeyoung - Wikipedia

Jin – Kim Seokjin

 În 2015. zvonurile romantice l-au urmărit pe Jin după ce comedianta Lee Guk Joo a susținut că se întâlnește cu un idol K-pop foarte arătos. Fanii au tras rapid concluzia că Lee Guk Joo se referea la Jin, deoarece aceștia aveau o relație foarte strânsă de prietenie. De asemenea, în trecut, membrul BTS a declarat că preferă femeile cu fălcuțe. Comedianta a decis totuși să oprească acest zvon, spunând că Jin nu este idolul cu care se întâlnește.

După ce s-au încheiat zvonurile legate de Lee Guk Joo, Jin a fost acuzat că s-ar întâlni cu Solbin din LABOUM. Membrul BTS și cântăreața melodiei „Shooting Love” au stârnit zvonuri despre întâlniri după ce au apărut prezentat împreună emisiunea „Music Bank” de la KBS World. Aceasta s-a emoționat la finalul ceremoniei, iar Jin a ținut discursul în locul ei.

Au existat, de asemenea, zvonuri ce îi implicau pe Jin și pe Jisoo din BLACKPINK. Zvonurile au sugerat că cei doi idoli se potrivesc unul cu celălalt, mai ales pentru că sunt cei mai în vârstă membri ai grupurilor lor și au rol de visual. Nici Big Hit Entertainment, nici YG Entertainment nu au confirmat zvonurile cum că cei doi se întâlnesc, iar pe lângă acest lucru fanii nu au putut găsi dovezi plauzibile care să solidarizeze zvonul.

The qualities that Jisoo and Jin share - Pure Kpop

Suga – Min Yoongi

În trecut s-a speculat că Suga se întâlnește cu mai mulți idoli feminini, inclusiv cu IU. Cei doi cântăreți au stârnit speculații despre o posibilă relație după ce membrul BTS a început să vorbească foarte mult de aprecierea sa față de cântăreață. Zvonurile romantice s-au intensificat după ce Suga și IU au colaborat la piesa intitulată „Eight”, care a fost bine primită de fanii lor. Piesa a doborât recorduri și a obținut un loc în diferite topuri muzicale din întreaga lume. Ulterior s-a aflat că cei doi sunt prieteni foarte buni și nu iubiți, așa că zvonurile au încetat.

IU va colabora cu Suga BTS pentru revenirea mai

Suga a fost la un moment dat asociat și cu Wendy, membră a grupului Red Velvet, după ce au cântat pe scenă împreună la spectacole live. Unii fani au susținut că cei doi au o chimie incontestabilă ori de câte ori sunt pe scenă. Cu toate acestea, nu au existat suficiente dovezi care să demonstreze că sunt într-adevăr într-o relație.

bangbelt_ on Twitter: "Dispatch has reportedly Wendy and Suga dating. Both  is love each others. How amazing this couple💜 #wenga #Dispatch #BTS #SUGA # WENDY #REDVELVET #방탄소년단 #MAP_OF_THE_SOUL_7 #AprilFoolsDay…  https://t.co/tdlPmUz5c0"

Au existat speculații care susțineau că lui Suga îi place de Jihyo din TWICE. Zvonurile au fost spulberate de aflarea veștii că artista este în prezent într-o relație cu Kang Daniel.

Relația strânsă dintre Suga și Suran a fost, de asemenea, ținta zvonurilor romantice. Majoritatea fanilor știu de faptul că cei doi muzicieni au lucrat la mai multe melodii, dintre care „Wine” și „So Far Away”, iar acest lucru a amplificat plauzibilitate zvonurilor. Cu toate că fanii își doreau ca cei doi să formeze un cuplu, Big Hit Entertainment a clarificat rapid că Suga și Suran nu sunt mai mult decât prieteni.

V LIVE

J-Hope – Jeon Hoseok

În trecut, J-Hope a declarat că fata pe care o iubea în liceu l-a părăsit pentru un alt băiat. De atunci, artistul și-a ascuns viața amoroasă de ochi publicului, iar în prezent nu există foarte multe dovezi cum că acesta ar fi interesat de o persoană anume.

Fanii au speculat în trecut că are o relație cu Ryujin din ITZY după ce au filmat împreună pentru un MV, însă nu au existat dovezi care să ateste acest lucru.

ITZY Members Show Up In BTS's Music Video?

Jimin – Park Jimin

Jimin a confirmat că a avut o singură relație până acum, atunci când era tânăr. Cu toate acestea, idolul a fost implicat în mai multe zvonuri amoroase împreună cu Seulgi din Red Velvet, Hwasa din MAMAMOO și Jeongyeon din TWICE.

Fanii l-au asociat pe Jimin cu Seulgi după ce au observat că au asemănări neobișnuite în postările lor de pe rețelele de socializare. De mai multe ori, au fost observați folosind aceleași filtre pe fotografiile lor și au fost chiar văzuți îmbrăcând haine și accesorii similare. Unii fani cred că artiștii au fost văzuți în culisele spectacolului „Gayo 2017” fiind apropiați.

Was BTS Jimin and Red Velvet Seulgi together backstage - YouTube

S-a zvonit că Jimin se întâlnește și cu membra grupului MAMAMOO, Hwasa. Un internaut a stârnit speculații despre relația celor doi după ce a susținut că Dispatch a confirmat că cei doi sunt într-o relație de iubire. Cu toate acestea, utilizatorul Twitter nu a reușit să furnizeze dovezi solide pentru a demonstra că presupusa poveste de dragoste este adevărată (mai multe detalii aici)

Jimin & Hwasa?! Don't Believe The Rumors. NCT Smoking Leaked, NCT and  Treasure Go To McDonalds - YouTube

Jimin a fost, de asemenea, legat de  Jeongyeon după ce un clip în care apăreau cei doi a făcut vâlvă pe internet. În videoclipul menționat, Jimin ar avea atenția fixată exclusiv pe membra grupului TWICE. Cu toate acestea, Jeongyeon  s-a arătat neinteresată față de Jimin sau de colegii săi de trupă.

V – Kim Taehyung

În trecut s-a zvonit că  V se întâlnește cu actrița sud-coreeană Kim Yoo Jung după ce o serie de fotografii au făcut furori online. S-a spus că fotografia postată de actriță pe o rețea de socializare este făcută în același loc cu fotografia postată de idol. Fotografiile i-au determinat pe fani să creadă că cei doi se aflau împreună în aceeași vagon de metrou. 

meux (hiatus) on Twitter: "BTS V (Kim Taehyung) and Kim Yoo jung (actress)-  here we go lol. I first got curious about it when they posted these pics at  similar times. (One
Kim Yoo-Jung and BTS's V? Is she making him smile? – Film Daily

V a fost implicat într-un scandal amoros și cu Jisoo din BLACKPINK. Aceștia au fost gazde  la „Inkigayo 2017”, iar fanii au spus că seamănă cu un cuplu frumos. Cu toate acestea nu au existat dovezi care să continue zvonurile cum că ar ieși împreună.

Jungkook – Jeon Jungkook

Au existat zvonuri care susțineau că Jungkook se întâlnește cu Lisa din BLACKPINK. Aceste zvonuri au părut, deoarece fanii au observat că cei doi au foarte multe lucruri în comun și că împreună ar putea forma un cuplu puternic. În ciuda speranțelor fanilor, artiștii nu par a fi apropiați.

jungkook

Jungkook a fost implicat într-un scandal amoros și cu femeia ce se presupune că i-a făcut tatuajele. Fanii au speculat că cei doi au fost văzuți la o întâlnire în timp ce se îmbrățișau si savurau băutură împreună. Mai târziu s-a aflat că artista de tatuaje este de fapt o bună prietenă a idolului.

BTS' Jungkook Respond To Alleged Leaked Dating Photo - Hype Malaysia

 

Înainte de a încheia acest articol aș dori să scot în evidență faptul că acestea sunt doar zvonuri. Niciuna dintre aceste presupuse relații nu a fost confirmată de artiști sau de agențiile lor!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s