Liderul Shownu va lua o scurtă pauză de la activitățile cu MONSTA X + are probleme la ochiul operat

Se pare că MONSTA X va promova noua melodie fără liderul Shownu.

Pe 3 mai, compania trupei, Starship Entertainment, a lansat o declarație cu privire la starea de sănătate a membrului Shownu și despre viitoarea revenire de la MONSTA X.

Vara trecută, s-a dezvăluit că lui Shownu i s-a desprins retina la ochiul stâng și a fost supus imediat unei intervenții chirurgicale pentru a corecta problema.

Sursa a spus: ”Recent, membrul Shownu a început să simtă un mic disconfort la ochiul operat după ce a stat în fața luminilor puternice pentru pregătirile noului album. Acesta a mers rapid la spital și a primit tratament medical, iar acolo a fost informat că disconfortul este cauzat de un lichid sub-retinian și de vitreoretinopatia proliferativă (PVR) ca urmare a detașării retinei. Așa că medicii i-au recomandat liderului să-și ia o mică pauză pentru a evita apariția problemei inițiale.”

Vitreoretinopatia proliferantă se referă la migrarea și proliferarea celulelor în spațiul sub-retinian, cavitatea veterană, pe și sub suprafața retiniană. Ca urmare a distrugerii barierei fiziologice, la nivelul interfeței vitreo-retiniene, se produce prin intermediul migrării, adeziunii și proliferării celulare o membrană intravitreană și epiretiniană, care, în funcție de contractilitate, poate provoca o retracție vitreo-retiniană. Acest proces este acompaniat de o lichefiere progresivă a vitrosului.

Qué es la vitreorretinopatía proliferativa? - Curiosoando

Așadar, promovările pentru noul material discografic ”One of a Kind” vor avea loc cu 5 membri. Noul album va fi lansat pe 1 iunie.

Sursa 1, Sursa 2

Un gând despre „Liderul Shownu va lua o scurtă pauză de la activitățile cu MONSTA X + are probleme la ochiul operat

  1. youabby

    Imi pare rau pentru el ca are din nou probleme si sper sa-si ia suficient timp pentru a se reface.sanatatea e cea mai importanta! fighting!💓

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s