Băieții din ENHYPEN reacționează la videoclipul oficial al piesei „Drunk-Dazed”

Watch: ENHYPEN Gets Scared While Reacting To Their Own “Drunk-Dazed” MV

Băieții din ENHYPEN ne-au arătat cum au reacționat după vizionarea videoclipului pentru „Drunk-Dazed”!

Pe data de 2 mai, fanii au avut ocazia de a urmări reacția fiecărui membru, după ce aceștia au lansat videoclipul pe canalul lor oficial de YouTube. La începutul videoclipului, Jungwon a explicat faptul că toți au făcut o pauză de la repetiții pentru a putea filma reacția.

De-a lungul videoclipului, fiecare face liniște pentru a urmări cu atenție. Potrivit expresiilor faciale, aceștia par uimiți și entuziasmați de secvențele prezentate. Mai apoi, după schimbarea atmosferei din videoclip, toți se uită ciudat, de parcă sunt înspăimântați de propriul clip muzical. Sunoo a spus: „Asta chiar e puțin înfricoșător!”

După vizualizarea videoclipului, Heeseung a spus amuzat: „M-am simțit de parcă am urmărit un întreg film.” Jay a adăugat: „S-au întâmplat atât de multe lucruri încât încă procesez tot ce am văzut în videoclip.”

După aceea, au decis să urmărească a doua oară clipul. Acum, membrii par mai relaxați și atenți la detalii. În timpul acela, fiecare a împărtășit momentele grele în timp ce filma. Heeseung a mărturisit că și-a rupt pantalonii în timp ce exersa coregrafia. Cu toate acestea, chiar dacă a văzut videoclipul de două ori, Jungwon nu s-a putut abține din a comenta: „E terifiant. E ca un film horror.”

Puteți urmări videoclipul mai jos:

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s