Yerin din G-Friend mâzgăleşte un cadou primit de la fani

Internauţii au criticat-o dur pe una dintre membrele trupei G-Friend după ce aceasta a procedat destul de urât cu un cadou de la fan.

În timpul unui fanmeeting al trupei G-Friend, un fan i-a făcut cadou lui Yerin un adorabil Pikachu de pluş. Cu toate astea, Yerin i-a desenat acestuia ochelari, limbuţă şi tot felul de detalii cu intenţia, probabil, de a-l face mai haios, însă acest fapt a supărat internauţii, chiar dacă fanul ce i-a făcut cadoul a spus că e în regulă.


  1. [+228, -10] Chiar dacă fanul a spus că e în regulă, chiar crezi că a fost în regulă? Chiar nu ai priceput nimic? Fanul a fost foarte surprins când a văzut că a desenat pe jucărie şi i-a arătatㅋㅋ Imaginaţi-vă că aţi merge în Japonia şi i-aţi cumpăra prietenului vostru un cadou scump, iar acesta l-ar strica în 10 minute, veţi fi fericiţi?
  2. [+207, -5] Chiar dacă e apropiată de fan, de ce ai face asta unei jucării pentru care fanul a mers până în Japonia? Şi jucăria costă cam 200-300 de dolari…de ce trebuia să o deseneze? Acum ar trebui să arunce jucăria, nu? ㅋㅋNu cred că ar trebui să faci asta unui cadou

  3. [+205, -12] De ce ai mâzgăli un cadou de la fani în halul ăsta?

  4. [+93, -1] Chiar dacă e apropiată de acel fan, tot nu înţeleg la ce se gândea. Voi procedaţi în acest fel cu toate cadourile primite de la prieteni?

  5. [+87, -2] Chiar dacă fanul a spus că e în regulă, sunt sigură că s-a simţit prost când a văzut ce i-a făcut jucăriei. A mers până în Japonia după ea şi a costat în jur de 200-300 de dolari..

  6. [+76, -10] Mereu arată de parcă încearcă să arate un eye-smile fals ㅋㅋㅋ

  7. [+72, -10] Sunt un fan G-Friend, însă atitudinile lor sunt chiar proaste…Poţi spune asta doar uitându-te la 30 de minute din emisiunea lor. Mi-am pierdut sentimentele de fan şi pur şi simplu mă uit la evoluţiile lor. ^^

  8. [+62, -1]Pare că voia să încerce să pară nebunatică şi amuzantă. Însă a mers prea departe…

  9. [+55, -0] Ei bine, nu te aştepta ca fanul să-i spună „urăsc ce ai făcut” în faţă.

  10. [+51, -3] Sigur că fanul va spune că e în regulă, însă mâzgălelile alea tot nu vor dispărea odată ce le-a făcut. Mă face să nu le plac, chiar dacă începusem să le simpatizez…Nu i-am luat eu cadoul acela, însă tot mă enervează fapta sa. Nu contează că fanul a spus că e în regulă, însă ce a făcut acelei jucării şi apoi fanul a spus că e în regulă, ei bine, astea sunt două lucruri diferite. Sunt în regulă aceste acţiuni doar dacă un fan spune asta? Chiar dacă habar nu avea cât de scump e cadoul, de ce să mâzgâleşti pe el şi apoi să-l arăţi fanului? A tratat acel cadou ca pe un lucru ce-l va arunca la scurt timp după ce l-a primit şi mâzgăleala ei nu e vreo artă sau ceva, e doar o mâzgăleală. Alte celebrităţi tratează chiar şi micile cadouri primite de la fani ca pe nişte bijuterii, dar e prima dată când văd o celebritate să mâzgălească un cadou scump în felul ăla. Cum te-ai simţi dacă i-ai lua prietenului tău un cadou ce l-ai găsit foarte greu şi acesta l-ar mâzgăli chiar în faţa ta? Chiar dacă fanul a spus că e în regulă, sunt sigură că se simţea foarte supărată. Pur şi simplu, e lipsă de respect.

cr.: netizenbuzz

9 gânduri despre „Yerin din G-Friend mâzgăleşte un cadou primit de la fani

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s