2NE1 și actorii din MV-urile lor

Ați observat vreodată toți actorii din MV-urile fetelor din 2NE1? Dacă nu ați făcut-o până acum, atunci o sa fiți uimiți. Nu știu cum se face, dar mulți dintre ei au apărut în videoclipurile fetelor înainte de a fi prea populari, iar cariera lor a înflorit la puțin timp după filmarea MV-urilor. Vă garantez că pe mulți dintre ei îi cunoașteți deja, dar poate că nu le-ați dat importanța de la început.

Song Jae Rim

Cu siguranță îl știți pe frumosul actor din ”Surplus Princess.” El a apărut în MV-ul melodiei ”Go Away” și cred că o parte din fanii trupei la acel moment l-au trecut pe lista neagră, că doar na, o lovește pe CL. Să ținem totuși minte că este vorba de un MV, și că acele lovituri nu sunt adevărate.

Nu știu dacă atunci când MV-ul a fost filmat, Song Jae Rim nu făcea parte din nicio agenție, dar cert este că acum face parte din SM C&C, o subdiviziune a agenției SM Entertainment.

Lee Jong Suk

Lee Jong Suk a apărut în MV-ul melodiei ”I Don’t Care.” În perioada aceia era un nimeni în industrie, dar mai apoi s-a făcut cunoscut prin k-dramele: ”Secrete Garden” și ”I Can Hear Your Voice.”

Kim Young Kwang

El a apărut a apărut alături de Park Bom în MV-ul acesteia, ”Don’t Cry.” Este cunoscut pentru drame precum: ”D-Day,” ”Love Rain” și ”Good Doctor.” S-a reunit după câțiva ani cu 2NE1, dar de data asta prin intermediul Sandarei, o dată cu lansarea web-dramei ”Dr. Ian,” unde cei doi au avut rolurile principale.

Lee Soo Hyuk

A apărut pentru prima dată în MV-ul melodiei ”It Hurts.” Se pare că s-a împrietenit cu membrele, mai ales cu CL, pentru că după ceva timp a fost invitat să participe și la MV-ul melodiei ”Falling In Love.” Este cunoscut pentru rolurile din serialele: ”White Christmas” și ”The Scholar Who Walks The Night.”

Hong Jong Hyun

Și el a apărut tot în ”Falling In Love” și a jucat în k-dramele: ”Her Lovely Heels,” ”White Christmas” și ”Warrior Baek Dong Soo.”

Kim Woo Bin

După ce a jucat în ”The Heirs,” cariera și popularitatea lui au explodat. Acum este unul dintre cei mai căutați actori din industrie, însă puțini știu că a apărut, e adevărat că într-o secvență destul de mică, în MV-ul melodiei comerciale ”Kiss” de la Dara.

Am ales să îl exclud pe Lee Min Ho din listă, pentru că la filmările MV-ului era deja una dintre cele mai de succes celebrități coreene.

Kwak Si Yang

Kwak Si Yang este cunoscut pentru rolul pe care l-a avut în ”Oh My Ghost,” și a apărut 2009 în MV-ul melodiei ”You&I”, unde se căsătorește cu Bom.

BONUS: Ash Stymest

Nu este un actor, și cu siguranță nu este coreean, dar nu l-am putut trece cu vederea. Ash este un model britanic de succes. El a apărut în ultimul MV al trupei, ”Gotta Be You,” și din câte se știe, a acceptat să filmeze pentru acest MV la insistențele lui CL, care este o înrăită fană a sa.

9 gânduri despre „2NE1 și actorii din MV-urile lor

 1. Ally

  Toate bunaciunile de succes cu 2NE1,acum am inteles regula pentru a deveni un actor la mare cautare:))cam toti de pe lista sunt favoritii mei,iar bonusul e si mai omg. ♡

  Apreciază

  Răspunde
 2. Ralucaツ

  Wow, sunt câțiva.:)) Cred că fetele nu s-au plictisit în timpul filmărilor pentru MV-uri.=))
  Glumesc, ele sunt pur și simplu geniale.❤️‍
  Oh, vreau un COMEBACK 2NE1 atât de mult!😢🙏

  Apreciază

  Răspunde
 3. Chaerin

  Acel moment cand stai acasa deoarece-i frig afara si asa ti-au spus parintii,stii ca azi trebuia sa dai test la romana si daca nu,o sa-l dai maine iar tu…te duci sa (re)vezi Kdramele enumerate mai sus…Aishhhh

  Apreciază

  Răspunde
 4. Alexo94

  Nici nu mi-ad dat seama ca tipul care a aparut in MV-ul Go Away era Song Jae Rim. Sincera sa fiu l-am urat atunci, dar acum il iubesc!~ :)))) Pe Lee Jong Suk nici nu il observasem in MV, la fel ca si pe Lee Soo Hyuk. Hong Jong Hyun tot o frumusete era. Kim Woo Biiin, doamne ce freza avea :))))))) In MV nu l-am observat, probabil nu mi s-a parut in teresant, dar acum e actorul meu preferat. ❤ ❤

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s