17 actori și actrițe care ne uimesc prin vocea lor

song-joong-ki-lee-sung-kyung-ji-chang-wook-800x450

Acum industria media se dezvoltă atât de rapid în cât nu e de mirare că sunt din ce în ce mai mulți actori care ne pot bucura nu doar prin talentul lor actoricesc, dar și prin cântatul lor.

Mai jos aveți o listă a actorilor care ne-au cucerit inimile nu doar prin actorie, dar și prin vocile lor dulci.

Kim Soo Hyun

kim-soo-hyun-2

Primul pe listă este Kim Soo Hyun. Desigur, un mare succes el a avut de pe seama dramelor: Dream High, The Moon That Embraces The Sun, My Love From Another Star și Producer, dar trebuie să vă amintim că unele OST ale acestor drame au fost interpretate anume de el. Fanii îl iubesc nu doar din cauza talentului său actoricesc, dar și datorită vocii sale minunate și melodioase.

 

Lee Min Ho 

Lee-Min-Ho1

Lee Min Ho este încă o vedetă bine cunoscută a valului hallyu. El deasemenea nu e cunoscut doar datorită faptului că s-a filmat într-un număr mare de drame de succes, dar și din cauza vocii lui profunde.

 

Park Shin Hye

park-shin-hye1

Această actriță nu e doar o adevărată veterană a serialelor coreene, dar și o cântăreață profesionistă. Se pare că lui Park Shin Hye cu adevărat îi place să cânte deoarece a înregistrat deja un număr mare de OST-uri și cover-uri. E mereu plăcut să-i asculți vocea ei dulce.

 

Park Seo Joon

park-seo-joon

Park Seo Joon a devenit foarte popular după ultimile sale proiecte: Kill Me, Heal Me și She Was Pretty. Un mare plus pentru el a fost și faptul că e capabil să-și exprime și să-și transmită emoțiile prin cântece.

 

Lee Sung Kyung

Lee-Sung-Kyung

Lee Sung Kyung e o altă actriță care e în stare să transmită emoții prin cântat. Chiar și înainte de a înregistra câteva OST-uri pentru drame, ea a scos câteva melodii alături de unii artiști cu renume cum ar fi Eddy Kim.

 

Ji Chang Wook

ji-chang-wook-

Ji Chang Wook inițial a debutat în musical-uri, acesst lucru explică de ce poate cânta atât de bine. Acest actor nu a atras atenția doar prin talentul să în actorie, dar și prin vocea sa atrăgătoare.

Park Bo Young

park-bo-young1

O altă actriță care e talentată nu doar în actorie, dar și în muzică. Trebuie doar să ne amintim de OST-ul popularei drame My Ghost pe care ea l-a interpretat, și ne vom convinge de talentul ei muzical.

 

Joo Won

Joo-Won

Joo Won de-asemenea a debutat în musical-uri înainte să devină cunoscut la TV. De pe altă pare el nici nu e nevoit să cânte sau că înregistreze OST-uri deoarece e în stare să topeastă inimila fanilor prin vocea sa profundă și seducătoare.

Goo Hye Sun

ku-hye-sun

Goo Hye Sun cu adevărat merită titlul de cea mai malti-talentată artistă. Ea nu e doar actriță, dar și regizoare, scenaristă și cântăreață. Ea nu a înregistrat doar OST-uri, dar și alte solo-uri și albume.În 2015 fanii ei au putut vizita concertul ei solo.

 

Jang Geum Suk

jang-geun-suk

E imposibil de ignorat acest actor. Un cântăreț minunat care a luat parte la atât de multe înregistrări muzicale în cât e imposibil ca un fan k-pop să nu-i recunoască vocea.

 

Lee Jun Ki

lee-joon-ki

Desigur, Lee Jun Ki e mult mai popular datorită înfățișării sale de flower boy și rolurilor sale, de aceea puțin știu că el a lansat un întreg album solo. Cine știe cu ce talente el ne va uimi data viitoare.

 

Song Joong Ki

Song-Joong-Ki2

Acum, Song Joong Ki este foarte popular datorită recentei sale dramei Descendents Of The Sun. Dar nu trebuie să uităm că el poate cânta foarte bine și a înregistrat unele OST-uri cu care a bucurat fanele prin vocea lui.

 

Jo Jung Suk

jo-jung-suk1

Un alt actor care a venit în lumea dramelor de pe scena musical-urilor. Dar pentru cei ce nu au știut asta, vocea lui mereu a fost un plus pentru rolurile sale minunate.

Sung Joon

Sung-Joon

Începându-și cariera ca model, mai târziu Sung Joon a devenit un actor care și-a demonstrat imediat talentul său mizical. Drama sa de debut în rol principal a fost drama muzicală Shut Up: Flower Boy Band.

 

Kang Ha Neul

kang-ha-neul

Kang Ha Neul a debutat pe scena musical-urilor, dar adevărata popularitate a primit-o după ce s-a filmat în câteva drame. Dar asta nu l-a împiediat să rămână un cântăreț minunat.

 

Choi Jin Hyuk

Choi-Jin-Hyuk-military

Minunata voce a acestui actor doar i-a adus și mai mulți fani. E imposibil să nu iei în considerație acest artist talentat.

 

Ji Hyun Woo

ji-hyun-woo-800x450

Ji Hyun Woo tot are un trecut legat de musical-uri, lucru care explică profesionalismul lui când vine vorba de cântat. Pe lângă asta, el a fost liderul trupei indie „The Nuts”. Primul lui single a fost compus și interpretat de el însuși, iar de promovarea lui s-a ocupat fratele său mai mare care e producător.

Sursă: YesAsia

8 gânduri despre „17 actori și actrițe care ne uimesc prin vocea lor

 1. Ally

  Nu stiu daca din cauza genului muzical abordat in drama in care a jucat si pe care o ador,sau chiar vocea sa,dar Sung Joon mi-a placut mult.Si acum mai ascult OST-urile din Shut up flower boy band ❤

  Apreciază

  Răspunde
  1. kamyru Autor post

   Nu știu dacă ai în vedere de a descărca legal, dar dacă vrei ilegal, atunci poți încerca site-ul ăsta: http://www.youtube-mp3.org/
   Trebuie să copiezi URL la video-ul de pe youtube și să-l pui acolo unde e deja un URL (deasupra butonului Convert Video), site-ul convertează video-urile în mp3. Apoi poți descărca ceea ce a ieșit și asculta în voie. (Merge și pe telefon)

   Apreciază

   Răspunde
 2. Pingback: Cele mai populare articole pe K-POP ROMANIA în 2016 | Kpop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s