12 drame pe care merită să le vizionați în acest an

În prima jumătate a acestui an, drama Descendants of the Sun a fost cea mai populară din Coreea, inclusiv țările asiatice. Vor putea oare alte seriale, care vor fi difuzate tot în acest an, să cunoască un succes atât de mare precum drama cuplului Song-Song?

Mai jos aveți o listă de 12 drame pe care merită să le vizionați în cea de-a doua parte a anului 2016.

 

Uncontrollably Fond3a451c819f49

Atunci când Shin Joon Young (Kim Woo Bin) și No Eul (Bae Suzy) erau copii, au fost separați. Ca adulți se întâlnesc din nou. Shin Joon Young este acum un actor de top și cântăreț. El este inteligent și atractiv. No Eul este producătoare de filme documentare, cu un mare simț al dreptății.

Drama va fi difuzată  începând cu 6 iulie.

 

The Good Wife
10a994c1120c

Drama spune povestea unei femei-procuror (Jeon Do Yeon), mamă a doi copii, soțul (Yoo Ji Tae) căruia ajunge să fie inplicat într-un scandal sexual. Mai târziu, soțul acesteia ajuge la închisoare, pe baza acuzațiilor de corupție.

Un prieten apropiat (Yoon Kye Sang) al acesteia, o angajează în calitate de avocat, într-o firmă de avocatură. Femeia va trebui să-și înceapă cariera de la zero.

Premiera dramei va avea loc pe 8 iulie.

 

W4170287cf7e1

W este o dramă romantică, ce spune povestea unui tânăr bogat pe nume Kang Chul (Lee Jong Suk) și a unui chirurg, Oh Yeon Joo (Han Hyo Joo).

Premiera dramei va avea loc pe 20 iulie.

 

Moonlight Drawn By Clouds
897f7d5537cb

Serialul are la bază povestea unei tinere Hong Ra On (Kim Yoo Jung) din perioada Joseon, care pretinde a fi un expert în problemele de dragoste și dă sfaturi oamenilor. Din cauza anumitor circumstanțe, ajunge la palat, în calitate de enuc, unde îl întâlnește pe prințul Hyomyeong (Park Bo Gum).

Premiera va avea loc pe 15 august.

 

Scarlet Heart Ryeo
CkLtETNUkAElV0z-640x960

Drama este o adaptare a dramei-web chinezești Moon Lovers.

În serial vor apărea actorii Lee Jun Ki, IU, Baekhyun din EXO, Kang Ha Neul, Kang Ha Neul, Hong Jong Hyun, Ji Soo și alții.

Drama spune povestea unei tinere, care a plecat într-o călătorie în timp, și a ajuns în zilele lui Koryo. Acolo îl va întâlni pe prințul Wang So, un tânăr arogant și crud, dar incredibil de frumos și carismatic.

Premiera va avea loc pe 29 august.

 

Saimdang, Light’s Diary1988fc61cae8

Serialul spune povestea unei profesoare de istorie a artei coreene (Lee Young Ae). Ea va găsi jurnalul unei personalități istorice, și anume Shin Saimdang. Jurnalul conține răspunul multor secrete din acea perioadă.

Song Seung Heon joacă rolul lui Lee Gyeom, un personaj foarte vesel care a crescut într-o familie cu reguli stricte.

Serialul va fi difuzat în luna octombrie a acestui an.

 

Entouragetumblr_o8ej2roB8C1qbgdrko1_1280

În acest serial vor juca actorii Seo Kang Joon, Cho Jin Woong, Park Jung Min, Lee Kwang Soo, Lee Dong Hwi, Kim Hye In, Ahn So Hee, Sohee, Amber din f(x) și alții.

Serialul va fi difuzat în fiecare zi de vineri și sâmbătă, atât în Coreea, cât și în China, începând cu sfârșitul lunii octombrie.

Incarnation of Envy2016020219392357397_1

În dramă vor apărea actorii Cho Jung Seok, Kong Hyo Jin, Ko Gyung Pyo, Lee Mi Sook, Lee Sung Jae, Park Ji Young, Seo Eun Su și alții.

Evenimentele din dramă se petrec în jurul a doi angajați de la un canal de știri. Comedia romantică pune accentul pe gelozie și invidie, care sunt capabile să distrugă inima omului, dar și pe concurența acerbă și dragostea dintre cei doi eroi principali.

Premiera va avea loc în această toamnă.

GoblinGong-yoo-e1461211441472

Goblin – spune povestea unui dokkaebi (demon din legendele și poveștile coreene) (Gong Yoo), care are nevoie de o soție muritoare pentru a putea trăi o viață obișnuită. Acesta îl întâlnește pe Îngerul Morții, care are pierderi de memorie, și încep să ajute oamenii să treacă din lumea celor vii în lumea celor morți.

Premiera va avea loc în luna noiembrie.

The Legend of The Blue Sea78978978

În rolurile principale îi avem pe actorii Lee Min Ho și Jun Ji Hyun.

Drama are la bază subietul celebrului roman Eou yadam. Povestea se învârte în jurul unui magistrat Kim Dam Ryung, care a eliberat o sirenă în mare, după ce aceasta a fost prinsă de un pescar.

Premiera va avea loc în luna noiembrie.

1% of AnythingSomething-About-1-Percent-00-640x640

Serialul va fi un remake al dramei 1% of Anything [2003] de la MBC, în care au jucat actorii Kim Jung Hwa și Kang Dong Won. În noul serial, rolurile principale vor fi jucate de Jung So Min și Ha Suk Jin.

Premiera va avea loc în cea de-a doua jumătate a acestui an.

Hwaranghwarang-intl-teaser-image-640x307

În dramă vor apărea actorii: Park Seo Joon, Minho din SHINeeV din Bangtan Boys, Go Ara, Hyungsik din ZE:A, Jo Yoon Woo și Do Ji Han.

Acțiunea din serial se desfășoară în jurul războinicilor de elită, cunoscuți sub numele de hwarang, din regatul antic Silla, care ocupa teritoriul de sud-est al peninsulei Coreea.

Primul episod al serialului va fi difuzat în luna decembrie.

Ce dramă v-ar plăcea să vizionați?

8 gânduri despre „12 drame pe care merită să le vizionați în acest an

  1. alexo94

    Nu mi-am terminat nici serialul inceput de anul trecut :)))) Dar o sa ma apuc de el, sa-l termin, si dupa urmeaza pe rand, cele de mai sus

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s